[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

oc7avian

A doua grindă este montată (poză de azi dimineață)

Powered by API/PUM imgur uploader

TibiV

Poza facuta cam in acelasi moment, dar de pe Virtutii, de langa Lukoil...

Sursa
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

oc7avian

Încă o grindă metalică (GPS)

Set nou de hobane, spre Regie (GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

Cristi N

Cei de la Graphein care se ocupa de partea de masuratori si urmarire a lucrarii au pus pe Facebook cateva poze de pe santier: link

voicul

Cum in 2016, 2017, 2018 si 2019 nu se mai poate termina, exista un nou termen pentru finalizare?

irirat

Pana ieri seara montasera 4 grinzi din 8 - poze sunt dincolo (https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=148&t=4752&start=14#p322082)
Nu sunt lamurit insa cum procedeaza cu restul de grinzi care trebuie puse deasupra sensului Militari -> Crangasi mai ales ca nu pare a fi loc de alte reazame provizorii si sper ca nu au de gand sa inchida circulatia auto  >:(

Dan_s

^
QuotePentru montarea ultimelor patru grinzi, va fi oprită circulaţia pe Şoseaua Virtuţii pe sensul Ghencea – Casa Presei şi va fi realizată o deviere temporară printre pilonii pasajului de pe malul Dâmboviţei.

Sursa: Economica

minisoferul

O informatie utila in artocol care nu stiu daca a mai fost pusa aici:  "Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat culoarul de expropriere pentru următoarea etapă a lucrărilor ( Nod Virtuţii - Uverturii) şi s-a dat ordin de începere pentru proiectare. "

perfidus

Am cautat pe site-ul PMB dupa "Ciurel" in convocatoarele de sedinte ale CGMB si nu am gasit nimic referitor la vreo aprobare de coridor pentru urmatoarea etapa a lucrarii. Sigur nu e vreun fake news marca Economica.net?
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

minisoferul

Am cautat putin in urma si colegul Adrian Rosca a gasit ceva informatii "Proiectul de HCGMB urmeaza sa actualizeze HCGMB 28/2015"

paullie

Din viteza pietonului 2 poze.

Se lucra câte ceva mai ales pe la umbra. Sus pe grinzi in soare erau doar doi oameni, sincer mi-a fost mila de ei in soarele ala pe la ora 16. Pe partea dreapta (sens spre Crângasi) se turna ceva placa de beton pentru o deviere temporara.

paullie

Si un bonus.

O fi verde? O fi rosu? Dar mai bine intreb unde-i semaforul pentru pietoni?

ciprebbe

In spatele semnului de pietoni :). Probabil trebuie sa iesi in strada ca sa il vezi ca pieton ...
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

paullie

Dap. L-am vazut si eu, dar abia dupa ce am trecut strada  :lol:

oc7avian

De vineri avem 28 de hobane și se continuă pregătirea ancorelor pentru următoarele.

Mobilizarea rămâne decentă (adică ce ar fi trebuit să fie minim, oricând) și, interesant, sâmbătă la 3 dimineața se suda la grinzile metalice. Poze fac când sunt schimbări mai mari.

În rest, continuă lucrul la cele menționate de shoppy în ultimul reportaj postat la vecini: