[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

oc7avian

^ Au început mișcări și la rampa Regie. Au adus câteva basculante de pământ și săpau fundația la ultima parte care mai trebuie cofrată și betonată (la intrarea spre Institutul de Biologie). Nu sunt sigur, dar am impresia că și acolo a fost o mică problemă de expropriere. Înainte gardul porții lor se termina fix în pod. Săptămâna trecută am văzut muncitori care păreau să monteze un gard nou mai în spate.

De asemenea, nu știu dacă erau de dinainte, dar sunt minim 4 hobane pe pod la care au meșterit doi muncitori azi. Altul pare să fi făcut o verificare a macaralei. L-am văzut coborând din ea.

Prezic un mic progres în săptămânile care vin. Deocamdată nici eu n-am avut nimic nou de pozat.

Ionut

Pam pam! Azi, Ciurel/Virtutii. Progresul intr-un an de zile este DEZASTRUOS. Pozitia de diseara va fi foarte dura. Spre comparatie, aveti .

Enjoy, daca puteti!

CataOT

Si daca este sa tinem cont de pozitia PMB de la ultima filmare , in care spuneau ca au deblocat si au si ultimul aviz de la Ministerul Culturi si este creat si grupul de lucru. Pe atunci termenul asumat de constructor era Noiembrie 2018.

PS:
http://www.ziare.com/social/capitala/primaria-capitalei-contrazice-pro-infrastructura-si-anunta-cand-va-fi-gata-pasajul-ciurel-1511028

GDPR

^^Parca erai multumit

Quote from: Ionut on December 29, 2018, 04:18:33 PM
Mai contează? 90%, rotunjim. Mai trebuie hobanele. Asfaltul. Marcaje. Vopsire. 90%. Iti zic ca despre hobanat se da procentul asta, au fost mai multe declarații.

Ionut

Adi, cred ca ma confunzi. Ce ziceam eu acolo de procent nu are nicio legătură cu gradul meu de mulțumire. De nemulțumire, de fapt.

TibiV

Este cam lamurita si problema sanselor de a continua spre A1 pe traseul initial... :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Si pozitia, dati va rog un share.

API pe Facebook

DEZASTRU la nodul rutier Virtuții, parte din proiectul penetrației Splai-Ciurel-Autostrada A1. Față de filmarea noastră din urmă cu un an, avansul este catastrofal, în unele zone fiind practic inexistent.

În comunicatul nostru din 22.04.2018 (link: http://bit.ly/2UCvhyd) spuneam: "Șantierul înaintează cu viteza melcului [...] în ciuda promisiunilor fanteziste și mincinoase ale Primarului General Gabriela Firea care a declarat în multe rânduri că acest nod va fi gata în 2017. De fapt, în ritmul actual, nici în 2018 nu se va finaliza!"

Evident, am avut dreptate. Nu doar că nu a fost finalizat în 2018, ci nici în 2019 nu va fi gata dacă nu se schimbă ceva URGENT! Dovada incompetenței? Vedeți filmarea aeriană de astăzi: [...].

În continuare proiectul este blocat de prostia, neputința, indecizia și lipsa de viziune ale autorităților locale. Atenție, exproprierile NU sunt rezolvate, relocările de utilități NU sunt terminate, iar finanțarea precară este aceeași de ani de zile.

Firesc, tergiversările nepermise generează dispute interminabile între Primărie și constructori. Unii se fac că lucrează, ceilalți că îi plătesc. Contractul a fost semnat acum aproape 12 ani, în octombrie 2007, și avea un termen de execuție de 35 de luni!

Povestea halucinantă este încă departe de un deznodământ. Exasperant este că în trei ani de zile administrația Firea nu a fost în stare să ia o decizie cu privire la continuarea drumului până în Autostrada A1 (o distanță de 8,3 km), el fiind gândit ca o alternativă la ultra-aglomeratul bulevard Iuliu Maniu. Fără această străpungere, nodul Virtuții nu rezolvă mare lucru.

RUȘINE!

GDPR

Eu tot incerc sa gasesc procentul ala de 90%, dar nu-l vad nicicum.

irirat

^^^Cred ca problemele mari apar din constructiile incercuite cu rosu in poza, constructii aparute in ultimii 2 ani...sunt ori pe traseul strapungerii sau raman izolate

ion59

Hai să fim serioși! Nu s-a născut primarul general care să termine proiectul ăsta. Repară ăia Notre Dame (că tot e de actualitate) de zece ori până atunci! Proiectul ăsta îl lăsăm copiilor copiilor noștri!

serbanandrei63

Acest pod cand va fi gata(daca se va intampla asta in urmatorii 2 ani ) se va opri in constructiile facute .Va fi exact ca celebrul viaduct facut de Bechtel.
Adevarata vorba : poate vor circula pe el pana la autostrada copii copiilor copiilor nostri.

Din ce se vede ,nu prea mai are pe unde sa ocoleasca ,pentru ca blocuri tot apar.

Ionut

Ecouri ale filmarii & pozitiei API de ieri: Hotnews. Ieri am filmat si cu TVR, fac un reportaj mai amplu. Maine se pare ca merg cei de la Digi24 sa filmeze si vor folosi imaginile API din drona. Probabil voi da si un sincron.

cristi767

Și acum, în condițiile actuale, practic care sunt soluțiile?

Unde va ajunge traficul, după ce vor trece peste Virtuții? Sau se va coborî doar în Virtuții?

voicul

E un pas mare si ca trece peste Virutitii! Se chinuie de 100 de ani sa faca asta.  :(

Asa va arata si atat

Putin o sa si ajute.

cristi767

Măcar de ar ajunge până la Apusului cu Uverturii, cumva. Astfel s-ar mai degreva intersecția de la Lujerului cât de cât. Dar cred că e vis, momentan.