[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

irirat

RATB anunta suspendarea liniei 41 pentru zilele de 25 si 26 August 2018. http://www.ziare.com/stiri/ratb/linia-41-de-tramvaie-va-fi-suspendata-1526603
Sunt curios daca constructorii pasajului vor folosi acest interval pentru a instala reazamele temporare pentru grinzile metalice care vor traversa sos. Virtutii

TibiV

Nu stiu daca are legatura...

Linia 41 de tramvaie va fi suspendată în perioada 25-26.08.2018

În perioada 25 - 26.08.2018, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va executa lucrări de revizie la linia 41 de tramvaie, lucrări ce vor viza atât calea de rulare a tramvaielor, cât şi reţeaua electrică de contact şi peroanele pentru călători. Din această cauză, linia 41 se suspendă. 

Pentru preluarea călătorilor de pe traseul acesteia, se înfiinţează linia navetă de autobuze 641, care va funcţiona între terminalul ,,Piaţa Presei Libere" şi terminalul "Ghencea", pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângasi, Str. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.
(...)

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=927
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Teoretic nu are legatura. Cred ca duminică ajung in zona. Sa vedem daca totusi e ceva mișcare la tablier. De fapt la reazemele temporare.

rizzuh

Am trezut astazi pe Virtutii, nu are legatura cu pasajul, schimba catenara si inspecteaza sinele.

Ionut

Am fost azi. Nu se lucra. Oprirea liniei 41 nu are legatura cu proiectul. Fără poze deocamdată.

Ionut

Astazi am vorbit la Kanal D despre nodul Virturii/Ciurel, despre continuarea spre A1. Am dat multe, multe detalii despre istoria proiectului, blocaje, exproprieri, relocari utilitati, greseala de proiectare (?) cu ancorele hobanelor, despre finantare... am zis cam tot. Sper sa intre mult in reportaj.

TibiV

Cateva poze de astazi de la "electrici" https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=148&t=4397&p=282268#p282266

Dincolo de Virtutii...

Imaginile astea parca le-am mai mai vazut de sute de ori, peste tot in tara...

Ionut

Este clar. E gata în noiembrie, asa cum a promis duamna.

danutzu_1069

ce sa fie gata? Caminul ala de ramificatie? Probabil... dar nu este sigur...
Si cand te gandesti ca vrea centua si metroul la primarie.... te ia durerea de cap...
Parca la hobane nu au mai avansat...

TibiV

Quote from: danutzu_1069 on September 07, 2018, 11:01:15 PM
Parca la hobane nu au mai avansat...
Sunt 16 hobane fixate "definitiv" si inca 2 hobane doar "agatate".
Doua hobane pe luna mi se pare un ritm decent pentru o lucrare PMB....
Cate hobane ziceai ca sunt in total ?!....  O:-)

Quote from: Ionut on September 07, 2018, 10:56:04 PM
E gata în noiembrie, asa cum a promis duamna.
Sigur va fi gata in noiembrie !...
Noiembrie 20-20, daca vor lucra cu viteza super-luminica....

Horațiu 87

luc1979

Salut,

Sunt nou pe topic. Intreabrea e: si daca termina podul tot nu il vor folosi nu, pana nu se duc in centura, nu? Sau il pot lega cu cateva strazi?

rizzuh

Vor fi bretele catre Soseaua Virtutii si se va face sens unic catre Basarab pe partea cu Sema Parc. Practic este o intersectie denivelata a Virtutii cu Splaiul.