[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

AdrianB1

Eu intreb de casele alea care s-au construit pe traseu de nu se mai poate face proiectul initial, ci un soi de ulita asfaltata, dupa cum zice Firea. Ieftin si prost, daca tot e investitie noua, nu?

panzer

Sunt foarte curios cum o sa evolueze podul acum ca Danes este consilier la S6 din partea USB.

alecu26

Ăsta e când se construiește far cap, fără a avea pregătite lucruri de baza dinainte.  De la 3 benzi se ajunge la 2 și după aia la una și după aia se va circula așa încet ca sa făcut degeaba.
E buna și faza cu 14% din proiectul pana la A1.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

AFC

Ieri am facut vizita periodica la obiectiv si urmeaza sa urc niste foto. Nimic spectaculos, evolutiile sunt minore. Au desfacut gardul de langa Luk Oil unde aparuse acel trotuar nou(semnalat in reportajele anterioare), au largit banda dreapta pe sensul actual Splai-Crangasi mutand trotuarul si au mai sudat 2 grinzi metalice spre pila de pe celalat mal al Dambovitei. Parca armaturile cofrate de pe aceasta pila sunt noi, nu sunt sigur.
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

AFC

Acum urc niste poze. Sa incepem:
Gardul scos. Probabil foreaza in viitor ceva pe amplasamentul vechiului trotuar:

"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

AFC

Banda largita si viitorul amplasament al trotuarului pe sensul Splai-Crangasi:

AFC

Aici a aparut o groapa destul de adanca, probabil un viitor camin pentru utilitati:

Este amplasata exact unde incepe portiunea largita, langa viitorul trotuar

AFC

Cofrajele astea sunt noi:

Randul de grinzi nou sudate:

AFC

AFC

Cofraje la pila de pe celalalt mal:

Rampa de pe celalalt mal. Niciun progres:

Panorama de final:

AFC

Scuze, pila cofrata de pe celalalt mal este asta:

Tavi

Multumesc Caf! ... Bordura aia "noua" este intr-un mare fel  >:(

medicul de garda

Nu va agitati cu bordura sau orice lucrare la capatul Splaiului in general, caci totul e cu caracter temporar. Conform proiectului, nu va mai exista sensul Grozavesti-Ciurel, Splaiul devenind in sfarsit cu sens unic, asa cum era normal. Evident, asta nu se va intampla decat in ultima clipa, cand sunt gata sa deschida pasajul. Pana atunci, tot ping-pong-ul asta cu sistemul rutier e pentru a face loc diverselor lucrari de deviere, care la randul lor pregatesc turnarea ultimelor pile si a rampei de coborare dinspre A1 spre Crangasi. Se si vede in poze ca momentan ultima pila e la 90 grade fata de directia soselei, rezulta ca mai sunt necesare cateva pentru a lua curba, iar soseaua va fi deviata mai spre sud, pe unde s-a turnat acel perete de beton. Cel putin, asta am dedus din proiectul tehnic, nu stiu nici eu inside-info :)
Trust me, I'm an east-european doctor!

AFC

Am mai dat o tura, dar desi mi-am propus sa ajung la 2 saptamani o data, constat ca o data pe luna ar fi suficient. Miscare slaba spre foarte slaba. Practic progresele ar fi:
- au inceput sa lucreze la foraje pe partea cealalta a soselei, langa Luk Oil
- au betonat trotuarul de pe Splai
- se pregatesc sa supra betoneze inca o bucata de rampa
Urmeaza pozele.