[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Exploring

Proprietarul unui teren aflat pe traseul pasajului tocmai a curățat locul de pietre și l-a nivelat. Probabil urmează să înceapă o construcție pe el  :(( Dacă se ridică acolo ceva, nu văd cum ar mai exista căi de ocolire sau chiar de defluire a traficului în cazul în care pasajul nu va mai fi continuat niciodată.

Powered by API/PUM imgur uploader

GAC

Daca ma gandesc bine, realizez ca traseul initial intre Dudu si Militari Residence devine mai improbabil pe zi ce trece, avand in vedere cat s-a construit si cat se va mai construi.
Singura sansa a continuarii proiectului este ca noua strapungere sa se realizeze pe malul sudic al Lacului Morii, pe alocuri cu desecari - 30-40 m pe malul sudic (si implicit refacerea malului sudic al Lacului Morii).
Continuarea fireasca spre vest este tot pe malul sudic al Dambovitei (amenajarea albiei raului), si dupa aceea printre localitatile Dragomiresti Deal si Vale pana la A0 (in loc de A1)... asta e, change of plans. Marele avantaj este ca santierul nu va trece prin mijlocul unei zone dens populate si nu va incurca traficul si asa infernal. Accesul se va putea face facil pe amplasamentul proiectului, dinspre vest.
Continuarea proiectului pe traseul initial este sinucidere curata din punct de vedere electoral - sa incepi sa darami sute de vile si chiar blocuri + neplacerile santierului.

irirat

^^nu am gasit nici o autorizatie de construire emisa in ultimele 12 luni pentru un imobil pe Str. Dambovitei pe siteul PS6.
in schimb am gasit o AC proaspata pentru un bloc (D+P+6E+Et 7, 8 ) situat pe Drumul Ciorogarla Nr.291-295 si asta e fix in calea strapungerii (https://goo.gl/maps/jwaYJJyHwzxAsWAU6)

hvm

^
Am o curiozitate. Cam cat i-ar costa pe UMB sa faca pasaj de la Pasajul ciurel si pana peste centura CF? cca dupa nu cred ca mai e zona inundabila. Sau este? Asa de-a lungul dambovitei...

Ar fi vreo 5km pana in centura CFR si inca 1.5 pana in DNCB si inca vreo 6 pana in A0.
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

paullie

Stati chill baieti. Nicusor mucusor nu va face nic macar Amilcar Sandulescu. De fapt Mucusor nu va face NIMIC in 4 ani de mandat.

hvm

Nici n-are cum sa faca. Dar intrebarea mea era mai mult o curiozitate, nu ca sa ii dau idei lui Nicu.

oricum lasa poate redreseaza bugetul si cand sa se apuce de treaba ..... vine altcineva care culege roadele....

Nu il sustin in nici un fel, dar stiu cum e sa treci printr-o criza financiara, si apoi sa vin altcineva si sa se bucure de fondurile pe care le-ai pus deoparte...
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

Ionut

Fred

Azi a fost un accident pe Iuliu Maniu undeva intre Pacii si Auchan. Rezultatul a fost ca Iuliu Maniu a fost blocat o ora pe ambele sensuri (cel mai probabil din cauza blocarii intersectiilor de la Metro si de la Auchan), Preciziei era supraaglomerat si Waze te trimitea prin Chiajna sau Domnesti.

Nu zic ca strapungerea asta ar fi eliminat problema, dar cu asta si cu una spre Bd. Timisoara nu s-ar fi blocat complet zona. A fost atat de rau incat primul care a putut ajunge la fata locului dupa vreo 15 minute a fost un motopolitist, iar ambulanta s-a chinuit sa treaca printre sirurile de masini. Dupa ce s-a deblocat politistul respectiv a ramas la intersectia de la Auchan ca sa mentina intersectia libera, spre Pacii era inca blocat desi accidentul a fost pe iesire.

Andrew

Raspuns de la PMB:

"Cu privire la solicitarea dumneavoastra înregistrata MB-DUI cu nr. XXXX/13.08.2021 prin care solicitati informatii privind ,,Penetratie Splaiul Independentei Ciurel - A1", va comunicam urmatoarele:
lntreaga lucrare cuprinde 3 tronsoane, din care tronsonul 1A a fost executat in proportie de 99%, urmand a se continua lucrarile la tronsonul 1B pana la Bulevardul Uverturii. Directia Generala lnvestitii a solicitat fondurile necesare pentru exproprieri si pentru executia acestui tronson. Dupa alocarea resurselor financiare necesare pentru exproprieri se va da ordinul de începere a proiectarii tronsonului 1B. ln zona STS este in curs de reproiectare traseul conductei de canalizare care nu poate fi continuata conform proiectului initial, ca urmare a depistarii in teren a unei structuri de beton armat neidentificata pe planul coordonator. A fost notificat Antreprenorul sa faca curatenie în zona mentionata. ln baza PUZ Sector 6 a fost elaborat studiul de fezabilitate in urma caruia a fost aprobat de catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti , culoarul de expropriere necesar drumului expres.Conform tegislatiei in vigoare. Primaria Sector 6 nu poate emite autorizatii de construire in interiorul culoarului de expropriere. Pentru celelalte puncte ale solicitarii dumneavoastra veti primi raspuns de la departamentele care au respectivele competente."

Aveti idee cine este antreprenorul care se ocupa de reproiectarea conductei de canalizare?
PS: ND nu o sa aloce prea curand fondurile necesare pt expropiere....

Puffyk

Raspunsul este inexact, structura de beton a fost indepartata inainte de inaugurarea pasajului....
Asa cum am mai spus in celelalte postari, cea mai mare problema a fost si va fi....finantarea!

Goldmund

^
...si vointa decidentilor.(ca fonduri se vor gasi, daca chiar vor si vad avatajele unui astfel de proiect)

hadrian

Quote from: paullie on July 14, 2021, 07:44:30 PM
Stati chill baieti. Nicusor mucusor nu va face nic macar Amilcar Sandulescu. De fapt Mucusor nu va face NIMIC in 4 ani de mandat.
Ionut, ti se pare o discutie civilizata asta?
De ce nu intervii?
Daca incep si eu sa povestesc de cum a tocat banii tanti sarma e ok?
Companii municipale cu mii de angajati care frecau pixul? Dustere noi?
Vedeam in SICAP(un miiiiic exemplu) cum isi cumparat tonere de zeci de mii/sute de mii de lei originale la niste imprimante care naiba stie ce printau, oricum, nimic important, va dati seama... dar angajatii aia nu faceau absolut nimic. Macar de luau panselute si spoiau monumente de ei.
Bai baiatule, pe vremea vechiului mandat era legiferat furtul din banul public si apare cate un paullie din asta care mananca morcovi pe forum ca nu face Nicusor nu stiu ce.
Pai cu ce fonduri mai nene cand bugetul e in corzi?
Cred ca nici in 4 ani nu o sa isi revina. Orasul e condamnat sa ramana in mizerie, degeaba speram la bulevarde si strapungeri cand or fi nepotii mari.
Ne-au batut bulgarii la infrastructura in Sofia. Cine a fost prin oras(si pe langa) stie ce vorbesc.  Belgradul nu mai zic.
Si la barbate-su in ograda s-a dat informare azi ca nu mai au bani in primarie pt scoli si sa vina parintii de acasa cu 10 -20 lei de copil.
Eh, cum o fi nene in Germania, Franta sa vii cu 5 euro de acasa pt copil la scoala ?
Bucurestiul nu are nici macar bani de vopsea pt bulevarde, noi vrem strapungeri.
Despre ce vorbim aici?
Ne-ar trebui o armata de Nicusori prin primaria capitalei vreo 20 de ani(si sincer, pe Nicusor l-as vedea prin back-office, nu in front ca e anti-talent) sa avem si noi ce arata lumii.
L-am cunoscut o data pe Nicusor acum vreo 15 ani, stiu povestea lui de la un coleg de-al meu(fost sef), dar nu se face primavara cu 1 om.
Oamenii sunt de vina ca au votat mai rau ca betivii si acum cauta gaste cu oua de aur.
Eu cred ca nici fiimiu de 7 ani nu o sa circule la 18 ani pe drumul asta de care tot vorbim acum.

Duta C

De acord sa nu il mai batjocorim pe primar indiferent ce o fi

Fred

Hai sa il aplaudam pentru ce nu face. De 3 ori "Ura!" pentru ca nu face strapungerea Virtutii, e bine asa?

crystale

Bravo Nicusor! Dupa un an de la deschidere pasajul de la Ciurel duce tot nicaieri!