[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

river

Nu o sa faca nimic Nicusor, il alearga oamenii cu caloriferele anii astia.
Visam drumuri pe langa/sub lac si in lac mai e putin si creste o padure "amazoniana", deci destul de curand tot Lacul Morii trebuie refacut.
Asfaltarea drumului din spatele Ford ar fi fost de bun simt, in 2 zile era gata daca se voia + cateva sensuri unice.
Intre timp Militari isi continua drumul spre ghetou.
Groapa de gunoi Rudeni si toate campurile pline de balarii mult mai important de rezolvat stau linistite.
Cat despre S6 si Chiajna, celelalte primarii implicate, nu sunt in stare sa repare drumul Osiei 2-300 m, despre ce vorbim.
Trebuie un plan pentru toata zona, intrari/iesiri centura si autostrada, poduri peste calea ferata.
Tot Militariul va avea masini electrice inainte sa existe infrastructura decenta acolo.
Nu sunt bani, dar toata lumea isi ia salariul, primele. Munca nu o gaseste nimeni, e uitata printr-un sertar.

voicul

Orice petec de asfalt poate fi transofrmat intr-un loc de parcare.  :lol:

O sa termine lucrarile vreodata?
Ma refer la partea veche spre Splai de la 0.20. O repara cineva?
Am inceput sa o folosesc si e praaaf ... la fel ca si acum 1 an, 2 ani, 3 ani si acum multi ani.  :(

TVlad

Coborirea de la minutul 1:14 la ce foloseste? Am doar eu impresia sau nu era in proiectul initial?
Strada Amilcar Sandulescu vad ca e totusi folosita. Or fi amenajat-o cum trebuie sau e tot asa, intr-o stare incerta?

irirat

Coborirea poate fi folosita daca vii pe pod dinspre Amilcar Sandulescu si vrei sa ajungi la STS (cred ca era in planul initial)
Amilcar Sandulescu - e praf, circulabila cu 5km/h, sunt placi de beton cu gropi imense pe care le ocolesti cu greu din cauza masinilor parcate. Am vazut ca s-au facut ceva demersuri catre PS6 iar primarul a promis ca o are in vedere pentru reparatii (la primavara).

TVlad

Cristiano

Se pare ca anul acesta este un subiect inchis!

TVlad

Eh, chiar daca nu se mai prelungeste spre Uverturii, noi putem discuta in continuare. Dar anul asta macar finalizeaza ce mai e de facut, ultimele retusuri, desfiintarea organizarii de santier, amenajarea spatiului verde, etc?

hefaistos

Spațiu verde?  Eu aștept de 2 luni sa refacă marcajul de sub pod pe direcția Crângași Lujerului
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Exploring

Quote from: Puffyk on January 27, 2021, 02:12:29 PM
De prin targ....
1. Pana in martie-aprilie se va asfalta strada din spatele Ford, pentru un mai bun acces.
2. Proiectul exista pana in centura, doar ca s-a mai mutat ici-colo ca sa nu se darame foarte mult. Cat si unde nu pot sa va spun....
3. Pentru DNCB se discuta pentru o intersectie tip trefla...
4. Nu se stie cand va demara continuarea dar se pare ca in curand. Ca o curiozitate, intregul proiect pana la A1 va costa mai putin decat Pasajul Virtutii singur....

Mulțumim și te mai așteptăm cu vești, chiar și la nivel de discuții 👍

Puffyk

Ultimele vesti....momentan proaste.
1. Max (nu stiu daca Bogl este celalalt nume, apare in toate felurile pe net) termina contractele cu angajatii la finalul lui martie. Singura lucrare pe care o mai are in Romania este undeva in Tulcea...
2. Nicio vorba concreta despre continuare, nici macar la nivel de zvon!
Speram ca noua administratie sa scoata bani din pamant& piatra seaca pentru continuare. Fara o vointa politica de sus, niciun primar, oricat ar fi de binevoitor, nu poate continua proiectul.
Ce ma sperie este ca in continuare se construieste la greu pe tronsonul aflat in drumul legaturii A1-Pod Ciurel si nu este vorba de niste maghernite, ci blocuri in toata regula. Daca nu se face ceva curand, doar prin mijlocul lacului se va mai putea construi ceva.

TVlad

Lasa ca nu le-or face fix pe traseu. Pina si cele construite mai aproape de Ciurel au o forma mai neobisnuita, cu o latura taiata la un unghi oarecare ca sa lase spatiu pentru sosea.

dr4qul4

Voi chiar sperati ca Nicusor va continua acest proiect?  :o
De ce ar face asa ceva?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

ghrt

Chiar dacă actualul primar ar vrea, nu are cum, deoarece nu a fost identificat nici un traseu pentru continuare iar mult vehiculata continuare peste sau pe lângă apeduct nu e legală.
Cont (aproape) inactiv.

hefaistos

Ar pute macar PS6 sa faca niste sensuri unice pe strazi sa traga din traficul de pe Uverturii. Civilizat, nu porcaria de acum de pe Amilcar Sandulescu
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.