[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

survola

irirat

Via Info Trafic Romania:

Începând cu data de 19 septembrie a.c., ora 07.00, se va deschide circulația în nodul rutier Virtuții-Ciurel.

Se vor asigura dinspre centrul Mun. București, pe direcția principală (pe Pasajul Ciurel), relațiile spre Lujerului și Crângași, prin coborârea pe Șos. Virtuții.

Totodată, se va asigura relația către centrul Mun. București dinspre cartierul Militari, prin Șos. Virtuții sau prin Str. Amilcar Săndulescu, către Splaiul Independenței - Pasaj Basarab, accesând bretelele aferente.

De asemenea, se menține pe Șos. Virtuții dinspre Lujerului relația dreapta, actuală, spre Splaiul Independenței - Pasaj Basarab.

Va fi interzis pe Șos. Virtuții - intersecția Virtuții-Splai, sens Crângași - Lujerului, virajul la stânga spre Splaiul Independenței, traficul fiind preluat de breteaua Nodului, adiacentă reprezentanței Ford.

#bpr
PS: Sunt curios cat rezista betonul ala in valuri de pe str. Amilcar Săndulescu sau cum se vor strecura mașinile printre cele ale riveranilor.

Cristiano

Pe viitoarea prelungire a traseului ar fi bine sa nu fie treceri de pietoni, sa faca pasaje subterane sau supraterane pietonale!

soldy82

Din gura Firei:

"O dată cu deschiderea traficului pe pod, șoferii nu vor mai putea face stânga din șoseaua Virtuții, când vin din Crângași. Aceștia vor urca pe pod și vor ajunge așa în Splaiul Independenței. Pentru etapa a doua, proiectul tehnic este finalizat, urmează să realizăm exproprierile. Constructorul este deja în șantier, doar se mută de sub pod"

"Vom realiza și etapa a doua, până la Uverturii. Avem proiectul tehnic gata, culoarul de exproprieri aprobat, constructorul este în șantier."
De pe FB stimatei, lista de expropeiri de pe culoar.

http://acteinterne.pmb.ro/legis/acteinterne/AtachInt/AnexaH292-19.pdf?fbclid=IwAR1oRC326e75wkKXqS1ocAqSFvRUBNhBG-H5VT94Y6PqBkJSTgq5SMA_aM4

pasa_andrei

Vrem sa vedem si noi proiectul pana la strada Uverturii. Cum putem sa facem rost de el sau este acelasi ca pana acum?

Descarea in strada  Str. Amilcar Săndulescu . Serios? Aici nu incap 2 masini in acelasi timp  + strada este betonata si plina de gropi si denivelari . Viteza maxima este 20-30 km/h . In capat este o intersectie in T cu Strada Dambovitei. 

https://www.google.ro/maps/@44.4443325,26.0358416,3a,75y,229.17h,81.49t/data=!3m6!1e1!3m4!1sNbcUszD_grqjwcvrB59jYw!2e0!7i13312!8i6656

vreausosele

Cu blocul de la sfarsit care are vreo 200 de apartamente ce s-ar intampla daca se va prelungi? Se poate expropria ceva de genul asta si cat ar dura? Exista vreun precedent in Romania pentru o expropriere de genul asta?
Sau vor trece pe langa, peste lac?

Prelungirea mi se pare SF si nu cred ca se va realiza vreodata, lipsa de bani, lipsa de solutii.

nirolf

@pasa_andrei: Suspectez că e abureală de campanie electorală: au avut 4 ani la dispoziție să vină cu o soluție, nu au făcut-o, dar fix acum ne zic că există, dar nu n-il arătă. Serios? Ba chiar "constructorul e în teren" (!) Care constructor, care teren? Părerea mea e că ori nu există, ori e ridicol de scump/SF pur.

hefaistos

Dacă exista puteau sa se apuce de ea pentru ca nu depinde de finalizarea podului.
Voi o mai credeți pe Firea?
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Puffyk

Am ajuns la un mare impas, cu totii...continuam cu Firea, pe care o stim bine cine-cum-si-ce-fel-de sau pe Nicusor, cel care aproape sigur va ingropa, cel putin momentan, proiectul....Asta este marea dilema....

carutasul

nu prea cred că se mai poate îngropa proiectul la stadiul ăsta...

carutasul

Înțeleg că prin acea străduță Amilcar Săndulescu practic există deja o legătură cu Uverturii, deci probabil va fi ceva trafic pe Splai care va evita Iuliu Maniu, probabil pentru început ar fi utile niște sensuri unice pe străduțele din zonă, nu prea știu cum e pe acolo..

GDPR

Carutasule, un proiect se poate ingropa la orice stadiu, neaga si cuc erau experti.

paullie

Complicat boss La ora asta Sandulescu este de fapt parcare. Si e un beton de iti clantane dintii la 30 la ora. Pt sens unic pe Intrarea Puntii, mai trebuie prelungita lucrarea de la pod. Sensuri unice pe Dezrobirii si Cernisoara (aici este dar trebuie schimbata directia intre Dâmbovitei si Dezrobirii) ar fi o idee dar cine sa puna in practica tot ce am spus? Nicusor care are pitici pe creier cu autostrada pâna la Unirii?

Nu sunt hater si accept minusuri (ca de), dar ascultati la mine, proiectul asta moare aici. Zice bine Adrian.

carutasul

^^
Da, asta cam așa e, dar cred că în cazul ăsta presiunea ar fi prea mare ca să nu se facă măcar o legătură decentă în Uverturii... Iar obiecția inițială a USB ar putea fi înlăturată dacă se avansează cu A0, care cu toate poticnelile va fi probabil finalizată înainte, așa că ar deveni un proiect eminamente urban la care nu prea ar mai fi de comentat.

carutasul

obiecția era că se aduce traficul extern prin centru. O obiecție relativ validă ( discutabilă, dar validă) . Dacă se rămâne doar la legătura cu Uverturii obiecția nu are sens, asta vreau sa zic.