[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Floria89

Un scurt videoclip cu pasajul Ciurel

Precizez ca videoclipul nu îmi aparține.

bogdan4ice

N. Dan: Depre prelungirea Pasajului Ciurel până la centură: Sunt mai degrabă adeptul unor străzi mai mici. Nu exclud prelungirea acestei sosele, dar asta înseamnă exproprieri, trecerea pe lângă bazinul de apă potabilă de la Roșu.

Sursa

GDPR

"Nu exclud". Cand incepi propozitia cu o negatie, inseamna ca de fapt esti impotriva. Sa luam aminte la politetea britanica, de exemplu "not bad" inseamna de fapt "crap".

Revenind la ultima filmare, sunt curios cu ce o sa inchida bordurile in dreptul rosturilor de dilatatie.

johnny777

Quote from: doped0d on September 17, 2020, 12:58:47 PM
Cei ce vin dinspre Chiajna pe Uverturii, sau cei ce locuiesc pe stradutele din zona Orsova, Apeductului, pot sa se urce pe undeva pe pod si sa se dea jos spre Crangasi?

Salut!

Si eu ma gandeam la aceeasi chestie... teoretic da prin str. A. Sandulescu ... practic vom vedea ca e strada ingusta din cauza masinilor parcate si plina de gropi.

Powered by API/PUM imgur uploader

bogdan4ice

voicul

Pai aia deschide si noi nu deschidem?

Pasajul rutier Ciurel din Capitală se va deschide sâmbătă, a anunțat primarul Gabriela Firea.

Multe alte vorbe aici:
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/pasajul-rutier-ciurel-se-va-deschide-sambata-1369999

pasa_andrei

Un videoclip care este filmat in ziua de duminica ( 13.09.2020) . Enjoy

hefaistos

Felicitari pentru filmare, o sa fie de referinta pentru discutiile privind continuarea lucrarii.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

tommyd

Stie cineva la ce ora va fi inaugurarea oficiala? Cu presa, autoritati etc. Multumesc.

RobertN

^

Pun eu câteva poze din articolul de mai sus:

Și câteva date tehnice, preluate din același articol:

"Lungime totală – aproximativ 1 kilometru
Lungime pod hobanat – circa 235 de metri
Înălțime pilon central – 68,2 metri
Număr de structuri – 12 pasaje rutiere și un pod hobanat
Număr de hobane – 24 perechi de hobane

Pentru realizarea proiectului au fost folosite:

66.000 metri cubi de pământ pentru terasamente
20.000 metri cubi de balast stabilizat
11.000 tone de asfalt
40.000 metri cubi de beton
5.150 tone tablier și armătură metalică
310 tone oțel pentru hobane
13 kilometri de bordură
7.5 kilometri de parapete"

Mulțumesc.

paullie

Andrei stii aia cu 10 negri mititei? Pardon sa nu se intrpreteze ca sunt rasist. Asa si aici din 3 benzi pe sens au ramas daor doua. Si pe vreo 350 metri lungime ca sa asiguri o latime de 25 de metri cred ca se poate "musca" din lac. Vezi in poza.

TibiV

Mie cel mai mult in articolul Hotnews mi-a placut chestia asta:

<<"...am venit cu un coridor de expropriere minim invaziv, consemnăm banii necesari și mergem mai departe", a declarat Marius Coaje, consilierul primarului Gabriela Firea, la inaugurarea pe Facebook a pasajului.>>

Baiatul asta are viitor si in CNAIR....
Ar putea sa faca anul asta inaugurarea pe Facebook pentru ST1 si ST2....
:lol:

@paullie,
nu ajuta cu nimic...
Traseul va fi cel marcat de mine cu rosu:

(Observa ca blocul din stanga are amprenta trapezoidala - trapez dreptunghic - pentru ca probabil au "taiat" coltul blocului fix pentru traseul strapungerii...)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Vanel

Corect, asta e traseul prevazut, paralel cu blocul. Ce e distractiv este ca pe terenul ala de langa bloc, inspre lac (spatiul verde), este panou cu "de vanzare".

dargauda

Cel mai scump viraj la stânga

Podul către nicăieri. Pasajul care se oprește într-un mal de pământ. Peste 240 de milioane de lei doar ca traficul să treacă peste șoseaua Virtuții și să nu mai fie un semafor la intersecția Ciurel. Un proiect pe care primarul Firea îl tot anunță a fi gata de prin 2017 și a cărui utilitate este cel puțin discutabilă. Până când va fi gata restul proiectului ce presupune o străpungere, un nou bulevard, până la autostrada A1, podul de la Ciurel va rămâne doar cel mai scump viraj la stânga din România.

https://www.hotnews.ro/stiri-opinii-24292832-pasajul-ciurel-pod-cel-mai-scump-viraj-stanga.htm