[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

voicul

stangabriel

Iar e gata ?  :)

In ultimele zile, nu am vazut amortizoarele montate pe sub pod. Deci mai dureaza mult, consider.
De asemenea am vazut masini parcate pe Splai, sensul spre oras pe malul apei, ca la regie. Eu chiar nu pot sa concep sa parchez in stanga sensului de mers, imi pare peste mana/volan.

Politia sigur nu intervine pentru ca "stiu" situatia santierului si nu trebuie stresati cetatenii.  Pana la un accident cu morti. Noroc de viteza mica de deplasare.

Skynick

Ieri se asfalta pe pod. Vazut de jos, nu stiu cat s-a asternut.

pasa_andrei

Salut ,

Un video de ieri cu stadiul lucrarilor de la pasaj .

ioans

Astazi se demonteaza macaraua folosita la constructia podului hobanat

Puffyk

Circulatia pe pod va demara in jurul datei de 10 septembrie.
Am promisiunea ca peste doua saptamani ma vor lasa sa urc si sa fac poze pentru forum. Vedem ce iese....

TransitGuy

Se va putea intra de pe strada Dâmboviței pe noul pod?

Puffyk

Puffyk

Se pare ca nu! Nu va fi niciun acces din Strada Dambovitei! Cel putin momentan...Daca se va schimba ceva, va anunt! Se discuta serios continuarea lucrarii(bulevardului) dar conteaza mult de tot daca Firea va mai fi primar. In cazul in care nu va mai fi, se va schimba intreaga echipa si vor aparea intarzieri. Nu am crezut vreodata ca voi spune asta dar pentru finalizarea multor proiecte in derulare ar fi benefica continuarea cu acelasi primar. Mafia este deja formata, treburile merg inainte....Vom vedea!

ciprebbe

Ai sa fi uimit de cat de usor se adapteaza cei interesati la noua conducere..... E o caracteristica a acestui popor.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

TransitGuy

In aceste condiții noul pod nu va ajuta in niciun fel traficul de dimineața dinspre Militari către Crangasi - Arcul de Triumf - Pipera. O mare bataie de joc la adresa celor 4-500 de mii de locuitori ai Militariului a căror unica ieșire rămâne "pâlnia" de la Lujerului.

irirat

O mare mizerie. Juma' de pod va sta nefolosit si va fi despartit de un gard de strada adiacenta.... >:( >:( >:(
Au avut 6 ani la dispozitie sa se gandeasca la o solutie sa conecteze cel putin strazile Dezdrobirii sau Dreptatii a.i. podul sa poata fi folosit si pe sensul de mers Militari->Splai. Oricum dimineata strazile adiacente sunt pline de masini care intra pe Virtutii, merg spre Dr. Taberei, blocheaza Lujerului ca sa se intoarca spre Crangasi sau Splai.

Eurocopter

Poate cineva formula o luare de pozitie clara incat sa dam pe API o solicitare oficiala in acest sens? Eventual si o schema?