[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

irirat

^Faine poze.+1
Nu pot sa nu ma intreb cu a primit autorizatie dezvoltatorul blocului sa-l construiasca atat de aproape de bretelele de urcare de la Lukoil, cred ca sunt sub 2m intre bloc si bretea.
Sunt curios si cum asigura accesul la parcarea blocului fara sa afecteze traficul ...

butonel

oc7avian

Aproximativ. De exemplu, giratoriul din dreapta (la Sema Park) nu se face acum.

butonel

Dar giratoriul de sub breteaua STS, nu prea ii vad rostul...

lucian

@ionut_16 par poze stop cadru facute de pe o drona? Ai si filmarea? Si felicitari pentru ele

voicul

Giratoriu are sens pentru cele cateva masini de la STS care vor sa mearga spre Vitutiei.
Mai ales ca giratoriu de pe Dambovita din poza de la intarea in Meterou nu exista.

butonel

Fara giratoriul de la Sema Park nu prea au cum sa ajunga prea repede pe Virtutii...

oc7avian

Quote from: oc7avian on June 25, 2020, 06:38:16 PM

Bănuiesc că mai țineți minte discuția despre poza asta unde banda 1 dădea în gard. Ei bine, într-un final au reparat marcajul.

Glumesc, n-au reparat, ci au șters șters săgeata spre dreapta. Acum ambele benzi arată înainte, pentru că strada Piatra Craiului a devenit sens unic spre Splai.

N-am poză, dar e confirmat de locatarii din blocul 20th Residence.

ciprebbe

Quote from: ciprebbe on June 26, 2020, 11:10:02 AM
^^
Noroc ca aici se poate remedia cu o galeata de zmoala, probabil dupa receptie , ca sa fie respectat avizul pe proiectul desenat....  :(

Cand am scris asta nu ma gandeam ca vor sterge sageata la dreapta.
Banuiesc ca au folosit ideea cu zmoala peste, acum sa ii vedem daca vor desena sageata spre stanga :)))
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

rizzuh

Si cu banda 1 care se termina in gard cum ramane? :lol:

Dragosdimitrescu

GDPR

^Folosim sloganul lui Danes: "alegeti calea dreapta".  :lol: Am vazut ca a impanzit deja Sectorul 6 cu el.

TibiV

Ciudat slogan... :o

"Calea cea dreapta" trece fix prin curtea lui!...  :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Skynick

Acolo, langa pila aia, drumul o ocoleste exagerat. trotuarul mai exact. se putea face mult mai drept si mai elegant pentru ca e spatiu de doi metri de a intra inspre pila.