[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Telvanni

@Puffyk
Doamne fereste de asa ceva!!  >:(
Nu cred ca-ti dai seama ce-ti doresti.

Puffyk

Posibil....oricum nu era decat o himera....

Puffyk

Probleme de finantare, se incearca obtinerea unui imprumut de catre constructor, urmand a se recupera banii de la beneficiar. Cica de azi se monteaza rosturile...voi stiti mai bine ce sunt acelea....Vedem luni ce mai aflam....

Puffyk

Peste doua saptamani se da drumul podului mic, urmand ca traficul sa se faca in sens unic, respectiv catre oras -- malul drept, catre periferie -- malul stang!

stangabriel

Adica nu o sa mai avem dublu sens pe malul drept? Bun

Sensul Grozavesti - Soseaua Virtutii o sa fie pe malul stang, podul nou , apoi dreapta prin santier spre linia 41 sau totul pe la Crangasi ?

Pana la urma, statia de tramvai si trecerea de pietoni de sub pod raman ?

oc7avian

Speculez, dar așa ar avea logică. Str. Piatra Craiului e destul de îngustă să ducă tot traficul (ținând cont că se circulă mai mult pe un fir, din cauza mașinilor parcate). Doar că și drumul pe lângă blocul 20th Residence e destul de îngust în colțul casei roz. Nu încap mai mult de o mașină pentru că au lărgit trotuarele prin februarie. Reiau o poză făcută atunci, când s-au pus pe spart&refăcut.

În speculația de mai sus e inclusă și eliberarea celei de-a doua benzi de circulație prin Regie.

Deci tot planul îmi dă un pic cu virgulă..

Puffyk

Traficul va iesi in intersectia semaforizata, este posibil sa se mai efectueze niste largiri. Se pare ca se va da drumul la trafic efectiv pe pod cam in doua luni, urmand a se continua lucrarile sub trafic. Mai sunt niste rosturi de montat(ce-or fi alea?) si gata....Hai cu liberarea!!!

Puffyk

Saptamana viitoare se va organiza o noua serie de discutii privind finantarea. Daca nu vor fi pozitive, ritmul de lucru se va reduce.....

Dragosdimitrescu

Dar duoamna Firea a zis ca se va face pana la sfarsitul verii, nu are cum sa se opreasca. Micul Nicusor Dan nu poate avea dreptate.

Acum la modul serios: s-a intins atat de mult aceasta lucrare si amanarea ei inca o data denota o nesimtire crasa a autoritatilor. Rabdarea noastra va fi testata din nou. Alegerile nu vor aduce nimic nou chiar daca se schimba primarul si consiliul. Finantarea este deficitara comparativ cu nivelul cheltuielilor.
Eu cred ca pentru proiecte viitoare trebuie sa se profesionalizeze departamentul de dezvoltare si proiectare si sa se elaboreze proiecte cat mai bune si sa se obtina finantari de la UE. Sa se termine cu vrajelile de Dambovita navigabila si canalul Dunare-Bucuresti. 
Acest pod trebuie continuat spre centura si A1 neaparat. Noul consiliu general si primarul trebuie sa lucreze cu Guvernul (se pare ca vor fi ambele PNL de la toamna) si sa demareze expropierile.
De asemenea, ar mai fi utila o strapungere (exista dar nu e data in trafic) intre Calea Crangasi si satul Rosu pe podul de la coada Lacului Morii, prin curte pe la Grantmetal, apoi pe dig, pod si apoi in Rosu.

voicul

Procente mai avem la acesta lucrare?
Oricum e aproape de final si in loc sa traga sa scape si ei si noi de lucrare, ei declara ca nu mai au buget.

Poate mai gaseseste Astaldi un credit, chit ca il platim dublu in urmatorii 3 ani, dar macar sa circulam pe pod.

Goldmund

voicul,
cine plateste un credit dublu pt. trei ani?...
Asa vin eu cu banii.(e o gluma, dar asa poate veni chiar si familia lui Firea cu acesti bani....vinde un teren si gata e "afacerea")
Stiu ca a fost o hiperbola, dar are dreptate si Dragosdimitrescu si noi toti care dorim o profesionalizare a tuturor departamentelor pentru o dezvoltare normala a orasului.
- sa termine cat mai curand pasajul de la Ciurel
- sa continue constructia soselei de la Ciurel pana in A1
- sa termine la termene precise ce au inceput.

oc7avian

Nu știu procente (aș putea glumi cu 90%)

Am trecut sâmbătă pieton pe lângă rampa STS în jos pe Splai și se lucra încet încet. N-am făcut poze pentru că nu mi-a sărit în ochi nimic diferit față de reportajul din 31 mai făcut de shoppy (bine, am făcut cele 2 de jos, dar aș zice că nu se pun).

Că tot se vorbea de o eventuală deschidere pe podul mic și implementarea sensului unic pe ambele părți ale Dâmboviței, în zona rampei Regie nu mai e mult de lucru. Dacă ăla e ultimul strat de asfalt, mi se pare că sunt un pic mai sus capacele de canal. A trecut ceva vreme de când n-am mai văzut zona Regie atât de liberă de mașini parcate.

(GPS)