[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Puffyk

Dat drumul la circulatie, final octombrie....
Se va mai merge cam 300-400 metri catre Centura si se va face un giratoriu, cu descarcare in gradina lui Dumnezeu, momentan....adica pe unde s-o putea...asta pana se va rezolva cu expropierile.
Planurile inca in discutie sunt sa se mearga prin fata Tehnologica Radion(personal nu  imi vine in minte acum unde se afla aceasta cladire), pe partea stanga a canalului(stanga in amonte), pana in Centura....
Se mai discuta de unu-doua poduri....nu stiu pe unde vor fi....
Daca ajunge Nicusor Dan primar, va taia el panglica, asta apropo de opozitia fata de proiect....Nu este pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste...
Planse nu a vrut sa imi dea, mi-a dat un calendar cu poze din infrastructura Turciei dar nu cred ca intereseaza pe nimeni...
Cam asta este pana acum....
Spor!

Vanel

Multumim, Puffyk, pt informatii. In sfarsit ceva concret cu privire la continuare.
Tehnologica Radion este la capatul strazii Dambovita, opus capatului dinspre Virtutii.

danutzu_1069

@Puffyk, infrastructura Turciei este... foarte interesanta... Ne bat la c*r de departe...
As fi curios ce poze contine.  :)

tommyd

Puffik, cand spui ca in oct se va deschide traficul te referi ca se va circula inclusiv pe tronsonul 2? Etapa 2 inseamna, din ce am aflat, de la Lukoil pana la intersectia cu Uverturii. Cineva de la Directia Patrimoniu si Investitii mi-a zis ca etapa 2 va incepe in iunie. Dar n-a zis clar daca in iunie incepe constructia efectiva sau doar exproprierile. Apropo, ai si tu imobil in zona aceea?

Puffyk

Clientul meu este direct....imi spune...ti-l dau gata in octombrie. Sincer, la ce lupta pe Primaria Bucuresti va fi, nu excludem niste deschideri partiale, taieri de panglici sau alte minuni. Dar traficul pe pod 100%, asa cum este la Basarab, va exista in luna octombrie. Oricum, daca vom da bataie si il vom lega de A1, va deveni cea mai circulata zona din Bucuresti, un fel de A104 din Paris...
Din pacate, nu am niciun imobil in zona, doar amintiri....:)

Ionut

Eu nu sunt convins nici de octombrie pentru lucrari "gata", gen 100%. Trebuie facute multe detalii, plus tensionarea hobanelor & teste... la fiecare mica problema se poate decala totul. Posibil sa fie gata anul asta, dar n-as paria pe octombrie, nici pe departe.

GDPR

3-400 m departare fata de pasaj inseamna ca giratoriul va fi amplasat pe str. Dambovitei, adica undeva pe aici: https://goo.gl/maps/kxgVQx6GNfusReL48

Genial!

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

paulmare

^ suportii de la amortizoare anti-seism, chestiile alea mari de sub grinzile metalice
Multumim - in nici un caz nu are cum taia duamna panglica aici

Puffyk

Ultimele informatii... se va putea circula pe pod cand acesta va fi gata!
Pe la ora 3 ma vad cu domnul inginer si va anunt ce mai scot de la dansul....

voicul

Adica doar in totalitate gata? La 99% nu se circula deci (cu lucrari in "afara carosabilului")?

Puffyk

Era o glumă spusa la telefon...
Se menține intenția de finalizare pentru septembrie-octombrie. Vestea nouă este că lucrările vor fi continuate tot de aceeași firmă, Max și nu mai știu cum... Poate de aceea își mențin un ritm de lucru bun, in condițiile in care sunt ceva datorii către ei...

voicul

survola

Puffyk

@VOICUL
Da, despre ei este vorba. Ceea ce mi s-a parut foart interesant, managementul se bazeaza pe ingineri vechi, cu experienta. Ca un exemplu, domnul care imi tot da mie informatii are 71 ani si a lucrat intens la tunelul feroviar recent inaugurat, nu mai tin minte exact unde, este vorba de o cale ferata modernizata intre Brasov si ....
Nici nu stiti cati neuroni imi arde la fiecare intalnire....