[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Puffyk

Cred ca este vorba despre declaratia de anul trecut, din toamna-iarna...Cei care au refacut pagina au dat copy-paste, uitand probabil ca "anul viitor" a devenit "anul acesta"...

voicul

E un articol de kalitat ce sa mai.

Nu au de ce sa ajunga anul viitor, decat daca fac o pauza mai lunga.

Vanel

Oricum ar fi, o sa-i multumim doamnei primar ca a terminat pasajul cu un an mai devreme decat era prevazut.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Liviu M

Nu rimeaza, cred ca era cu "pauzele lungi si deseuri..."

Mak110

O intrebare..Ce rol are acel mic pod peste Dambovita,cel din zona strandului?

oc7avian

Este punct de întoarcere pentru capătul Splaiului Independenței. Se va implementa sens unic pe fiecare mal al Dâmboviței, ca pe restul zonelor. Dacă ai treabă la Sema Park de exemplu, întorci pe acolo și nu urci pe pod, apoi folosești două bretele și urci iar. E o soluție de bun simț pentru separarea fluxurilor de trafic.

Update: vezi a doua poză de aici: http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=61.msg266541#msg266541

Mak110

Multumesc de info!Si inca ceva..Se v.a lua din gardul de beton existent(cel de dupa Serv.de Telec.Speciale)  pe partea cu Sema Park pentru a extinde blv?Sau nu au treaba cu acea portiune?

Drumul o sa afecteze aceasta unitate militara?Stiu ca este chiar langa baraj.Sau drumul nu o sa treaca pe acolo?

irirat

^Scoala de aplicatie Mihai Viteazul este pe teritoriul com. Chiajna. Traseul vechi al strapungerii, pana la DNCB, trece doar prin Bucuresti.

rocklee

oc7avian

Mică corecție: drumul de lângă 20th Residence pare să fie restrâns la o bandă în zona casei lui Daneș. Am avut o surpriză azi în zonă. Și trotuarul de pe partea asta este de asemenea în curs de lărgire. Poze fresh:

(GPS)

(GPS)