[B] Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada A1

Started by Ionut, January 12, 2012, 04:07:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

oc7avian

Si in Grozavesti. Pentru a ajunge pe Virtutii, spre Militari, lumea nu mai traverseaza Dambovita la Podul Grozavesti. Se va implementa sens unic pe Splaiul Independentei (ex. cei ce vin dinspre Unirii merg inainte prin Regie, nu mai fac stanga).

voicul

Pe partea cealalta de Regie nu se face tot sens unic? Asa ar fi normal.

oc7avian

Ba da. La asta ma refeream, ca totul va fi transferat prin Regie. Adica sensuri unice pe ambele parti (nu ma exprimasem 100% clar).

subway

Problema cu acest proiect e ca e principalmente destinat sa dirijeze traficul spre DNCB, in rest e completa aiureala...

vm75

O intrebare: proiectul va fi prelungit si pe portiunea dintre DNCB si A1, cu legatura in zona nodului de la Ciorogarla? Daca da, consider ca ar fi utila executarea acestei portiuni cu prioritate, poate ar mai degreva bucata din DNCB cuprinsa intre A1 si intrarea in Chiajna, care acum e blocata in fiecare seara, pe ambele sensuri. La fel, segmentul dintre DNCB si Rosu / Militari Residence nu are probleme cu exproprierile si ar ajuta sa mai scoata traficul de pe stradutele din zona. Cred ca proiectul se va bloca pentru multi ani in zona Lacul Morii si e pacat sa nu se faca macar bucati din el.

rizzuh

oc7avian

rizzuh

voicul

@vm75 E in plan sa se continue proiectul spre A1, dar "e in plan" e ca si cum ai spune: anul viitor, aproape gata, ne gandim sa facem.
Eu ma astept ca in urmatorii 10 - 20 ani sa ajunga proiectul pana la A1, daca mai ajunge!

Astaldi chiar vrea sa termine lucrarea?  :lol:

oc7avian

^^ Cat oi mai rezista cu terenul ala de fotbal, da :lol: Culmea, cu astia din santier pot dormi bustean.

^ Si daca au ceva in cap/in derulare, la ce transparenta e in PMB nu m-ar mira sa ne trezim cu-n proiect inainte de alegeri care va fi plin de absurditati.

Sorinus

Dar continuarea mai este posibila fara demolarea a cel putin un bloc?

irirat

In forma de acum e complet inutil, muta traficul de pe o strada complet blocata (Popovat) pe una la fel de blocata (Virtutii). Din cate am observat eu, peste 50% din cei care circula (...stau) pe str. Popovat fac stanga pe Virturii spre Militari care oricum e blocat intre Crangasi si Ciurel...
Sunt curios daca podul, pentru sensul de mers Vest-Est (Militari -Splai), va fi conectat intr-un fel cu str. Dambovitei sau str. Amilcar Sandulesc, aveti cumva informatii in acest sens ? Ar mai reduce din blocajul de la intersectie Uverturii x Virtutii

Vanel

Cu privire la continuarea catre A1:
In continuarea Strapungerii, dupa biserica, este o lucrare in derulare, se pare ca un bloc sau un complex.
Toata zona este ingradita. Am verificat la intrarea dinspre Ford (e o bariera), este un alt constructor si un alt santier, nu are legatura cu strapungerea.
As incarca pozele dar e prima mea postare si nu stiu daca am aceasta posibilitate acum.

Cristi N

Bun venit atat aici la benzinari (PeUndeMerg) cat si la electrici (MetrouUsor).
Pentru poze, avem un ghid pe care ti-l recomand sa il citesti: Tutorial: cum pui link, imagini si video pe forum, ceva asemanator exista si dincolo la sectiunea de regulament. Cand e vorba de reportaje, eu unul, prefer sa scriu un singur mesaj caruia sa ii dau copy-paste pe ambele forumuri. Diferenta ar fi ca aici ai drept de editare 24h si dincolo doar 1h.

oc7avian

Progres la noul pod (poze de ieri dimineață, că azi era prea ceață):
(GPS)

Au rezolvat problema datului cu capul de pilonul podul. Au făcut întreg trotuarul extrem de îngust, nu doar pe lângă pilon... Ochiometric nu-mi dau seama dacă are 1m lățime. O să vin cu ruleta (pe partea cealaltă a drumului nu există trotuar). Există o petiție din partea blocului de lângă să reproiecteze, dar slabe șanse.
(GPS)