News:

Educația pentru riscuri în trafic, lecțiile suedeze!

Main Menu

Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 9 Guests are viewing this topic.

M_Z

la 4.16 e zona unde se face primul viaduct. traseul nou e pe deasupra cimitirului.

cfdp

Da este mai jos decat credeam, pe sub taluzul valurit. In filmare nu se urmareste exact traseul. Oricum inclinometrele sunt mai in amonte. Oare sunt montate de turci? Nu mai retin sa le fi observat mai demult.

M_Z

sunt montate imediat dupa alunecare pentru monitorizare.

medicul de garda

@marinul Foarte misto comparatia evolutiei lucrarilor, multumesc! Ma fascineaza cum taluzurile acelea executate acum mai bine de un deceniu, trebuie refacute cam toate, nu a stat unul locului. Si aici vorbim de lucrarea Bechtel, pe care i-am laudat pentru calitatea exceptionala de pe Turda-Gilau. Aici care o fi fost problema? Lucrari fuserite (cand deja se prefigura rezilierea contractului), timp mult trecut cu santierul abandonat sau pur si simplu geologie mizerabila? Caz in care sa zicem mersi ca celalalt tronson Bechtel a fost proiectat asa departe de Cluj, la poalele muntilor Gilau, probabil e mai stabil terenul pe acolo decat Play-doh-ul dealurilor transilvane.
Trust me, I'm an east-european doctor!

ncb

A3 Suplacu de Barcău - Chiribiș , Lucrări la dealul de la Marca , Autostrada Transilvania 26.03.2025

On The Road AK

Telvanni

De-a dreptul idilic...cu oile alea la capatul podului  :lol:

Radu_A

eu ma gandesc cum se dadea la peste de pe podul ala :)))
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

reed

Eu am mâncat cireșe din copacii care crescuseră acolo :lol:
Pe de altă parte mă gândesc să spargi capete de piloți forați după 15 ani nu e chiar o treabă usoara

mdragos

La picamer cu mana , da e o prostie. De ce  nu au scula de spart pilotii... mister.

ncb

A3 -Viaductul de pe lac la Suplacu de
Barcău ,Grinzi pregătite pentru mutare
Autostrada Transilvania

On The Road AK

cfdp

la min 4.33 Omul golea restul de beton din roaba direct in rost. Meserie...  :)

klax187

Sunt pe undeva poze/video-uri de la constructia pilelor pt acest pod?
A fost secat lacul in timpul constructiei?

stangabriel

@Eurocoptertigre

Santier A3 Autostrada Transilvania Tronson 3C - 02.10.2011

Aici lacul era secat, dar podul era deja in forma actuala.

horatiu.cosma

Prima dată a fost podul. Apoi lacul.

interesantul

Lacul a fost inanite de a fi podul, doar a fost golit, fiind vorba de un lac artificial, nu natural
Am pierdut prin Romania 30 de ani...