Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 32 Guests are viewing this topic.

Tudor99

Arnold Debreczeni vine cu o filmare si din drona :)

TibiV

Joi, 26 august 2021, ora 14.30, undeva la nord de Cluj-Napoca...

Intrarea pe A3...

Si ajungem "la padure"....

Se lucreaza la alunecari...

"Versantul" opus...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Revenim pe dreapta, sensul spre Turda

Sfarsitul zonei cu lucrari...

De aici totul pare OK...

JohannDB

Primele 4 imagini de sus, DN 1F, km 16, după Baciu și Rădaia, spre Nădășel, la girația cu DN 1J, spre Gârbău și breteaua pentru A3CJ, km 60.....
               Dacă intrai 500-600 m pe DN1J vedeai și săpăturile (stânga-dreapta) pentru viitorul amplasament al viaductului de pe A3 spre Nădășel - Sânpaul.....

Primele 3 imagini de jos, de pe DN1J după podul peste care trece DN1F spre Nădășel, cu dealul dinspre Nădășel.... Data 16.08.2021

Aici, jos cum arată pe stânga DN 1J dealul din actualul capăt de A3 unde va începe structura viaductului.... data 16.08.2021.

Powered by API/PUM imgur uploader

TibiV

Johann,
stiu unde eram... Dar am vrut sa fac o introducere "mistery"...  :lol:
As fi intrat pe DN1J, dar veneam din Dej cu destinatia Bucuresti, si copiloteasa mea nu avea chef de studii.
Oricum am facut 9h 55 min Dej-Bucuresti...
  >:(

Doar inca doua vorbe despre A3.
Probabil baiatul asta este unul dintre vitezomani...

In dreapta este parcarea care nu este...

... pentru ca daca ar fi fost parcare...

... nenea asta nu ar fi sarit peste parapete.

JohannDB

Upppssssss, sorry !! Devoalat mister. No, am făcut-o !!  :lol: :lol: Cât privește parcările inexistente de la inaugurare, chiar nu se știe când și cum fi-vor făcute; până atunci "la nevoie" faci atletism peste  parapeți, pentru "săritura-n tufe". Toată treba-i să ai grijă ce mănânci și bei la plecare sau pe drum.
         Cât privește "1J", de intrai pe el, ajungeai la bifurcația de Gârbău și continuai spre DN1 unde mai apoi veneai prin Gilău și te mai chinuiai "puțin", la miezul zilei, cu traversarea localității (a început de ceva vreme Gilău-ul să fie mizerabil la traversare, aglomerat tot așa, fără motiv anume, numai cu câteva treceri și o girație) ca apoi fericit și fără griji să urci pe autostradă spre Turda....

calino

Prima parcare pe autostrada din judetul Cluj se intrevede pe A3 intre Sanpaul si Mihaiesti la distanta de aptoximativ 70 km de urmatoarea, pe A10 langa manastirea Dumbrava.

Adisan

Zona Nădăşelu 28.08.2021 , subsectiunea 3A, Lot 2, Autostrada A3

https://www.youtube.com/watch?v=5xnBDm8Ttyw&ab_channel=Adisan

Zona Mihăieşti 28.08.2021 , subsectiunea 3A, Lot 2, Autostrada A3

https://www.youtube.com/watch?v=hYXMIvzGQSA&ab_channel=Adisan

voicul

Interesant si zic ca e bine ca UMB mai subcontracteaza unele lucruri: cele 4 betoniere de la 7.44

cassyo

Calatorului ii sade bine cu drumul

danutzu_1069

Deme este prestator specializat..

montaniardul

Dacă la Făgaraș se vorbeste despre crearea unui nod de mare viteză să facă conexiunea cu A13, înseamnă că există un plan ca A3 să continuie spre Sighișoara și Târgu Mureș.

Fred

Nu neaparat, varianta fara nod de mare viteza e sa treci de pe A3 dinspre Rasnov spre A13 prin bretele cu 1 banda, curbe stranse la 90 de grade si vreo 2 giratorii pe DN. Nici macar acolo unde exista planuri concrete de continuare, precum la Bacau sau Targu Mures, nu au prevazut nodurile, ci au facut curbele respective. Aici doar ar lega 2 autostrazi intre ele.

Adisan

Nădășelu - Topa Mică filmare completă 28.08.2021

https://www.youtube.com/watch?v=5YEP8_8F2-s&ab_channel=Adisan

Topa Mică - Zimbor filmare completă 28.08.2021

https://www.youtube.com/watch?v=u6gkuC8Cmt4&ab_channel=Adisan

montaniardul

@Fred. Nu ar fi mai simplu să fie o autostradă continuă cu un nod de urcare/coborâre pe/de pe autostradă în zona Făgăraș?