Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 57 Guests are viewing this topic.

AFC

Fratilor, am dat o tura pana la munte pentru un ski scurt si evident am folosit A3 pana la Ploiesti. Am plecat ieri pe la 8 si vreau sa va spun ca deszapezirea se facea temeinic. Pana la Ploiesti am trecut de doua baterii a cate 3 utilaje si pe sensul opus am vazut tot atatea. Drept urmare, astazi cand m-am intors soseaua era " la negru" si s-a putut parcurge in conditii aproape normale. Astazi am urcat pe autostrada pe la 19.00, sensul dinspre Ploiesti si am intalnit numai o sararita cu plug dar am observat una si pe sensul celalalt. Pun maine niste poze de Vineri si Sambata ca sa va dati seama de diferenta.
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

AFC

Pozele de Vineri:

Pozele de ieri:

"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

delacroix

Articolul e imbecil. Revelionul nu e "sarbatoare". Craciunul e o sarbatoare de familie nu de telecabina. Propagandistii n-au sarbatori, ei sunt la datorie tot timpul.
Daca unii vor sa "schieze" la o ora de casa, n-au decat sa infiinteze o ONG si sa contribuie financiar.

Dan74

Situatia de pe DN1 de acum se datoreaza faptului ca multi soferi doresc sa intre in statiuni deja mult prea aglomerate, ar fi interesant ce s-ar intampla daca toate masinile ar fi obligate sa mearga inainte pe DN1 pana la Brasov, sunt convins ca nu am avea astfel de blocaje.
Problema e in interiorul statiunilor unde nu sunt corelate locurile de parcare cu locurile de cazare si se genereaza astfel de blocaje.
Imi cer scuze de off-topic, dar nu ma pot abtine cand vad pe la tv tot felul de aberatii.

danutzu_1069

Sper ca articolul nu este scris de colega Andreea N...

Ionut

stangabriel

Cum se bat cap in cap...ar fi bine la propriu:

"Norocul nostru, intre ghlimimele, a fost ca CNADNR a reziliat contractul cu  constructorul pentru tronsonul pana la intrare in Bucuresti si acum trebuie sa realizeze o noua procedura de licitatie. a mai spus Ion Dedu.

"Beneficiarul, Antreprenorul şi Consultantul caută soluţia optimă pentru finalizarea sectorului de autostradă cuprins între km 0+000 şi km 3+325, ţinând cont de modificările aduse Proiectului Tehnic iniţial, din cauza interferenţei autostrăzii cu zona metropolitană a municipiului Bucureşti", au raspuns reprezentantii CNADNR la solicitarea HotNews.ro, evitand sa dea un termen clar pentru finalizarea lucrarilor

adiarc

^^
Deja sunt penibili cu acest răspuns de găsire a unei soluții.....atât timp n-au stat sa cugete nici cei de la Agenția Spațială Europeana , când au trimis sonda spațială Rosseta sa ajungă din urma o cometa si au fixat robotul Philae pe ea......zici ca pregătesc o colonie pe Marte ......indivizii ăștia din CNADNR n-au auzit de termene limita si de sancțiuni pt nerespectarea lor ?
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Ionut

Misto comparatia dintre NASA si CNADNR. :)
Este clar ca intrarea in Bucuresti nu va fi gata in 2015, termenul initial. "Initial". Pana la urma ar fi util segmentul de 3 km ramas?!

Corectie: Misiunea Rosetta nu a fost a NASA, ci a ESA (European Space Agency, echivalentul european al NASA). Scuzati.

cutter

Ce este incredibil pentru mine este cît de mult pot să ne ducă cu vorba și să umble cu fofîrlica. Deja se fac 2 ani. Ăsta e un eșec al democrației și al civismului (în contrast, în toamna cu Masterplanul societatea civilă a avut o victorie).

CNADNR minte pur și simplu cu voioșie în legătură cu acest contract. Ba că e reziliat, ba că nu mai sunt bani pe contract (sintagmă neclară juridic), ba că se caută soluții pentru "interferențele" cu zona metropolitană. Cert este că din vara lui 2012 nu putem termina 6km de autostrada în cîmpie (Centură-Petricani) și un nod rutier (Moara Vlăsiei). Dacă v-aș fi zis asta cînd s-a inaugurat autostrada, m-ați fi considerat nebun: că timp de 3 ani nu vom avea cele de mai sus.

Nu știm adevărul în legătură cu acest contract și avem dreptul ca cetățeni și contribuabili să-l știm. E rușinos ce face domnul Neaga și cam prea mult. Domnule Neaga, fiecare pasăre pe limba ei piere și așa cum țipați la mine la dezbatere că "o să-mi explicați dvs. mie" așa vă spun și eu că o să vă explicăm noi ce înseamnă democrația.

paulmare

un articol nou despre descarcarea a3
http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-19032873-video-cum-transformat-zona-pipera-intr-adevarat-mecca-corporatistilor-hale-pepiniere-zeci-cladiri-birouri-rezidentiale-infrastructura-transport-sufocata.htm

"discutii relativ avansate", ce-o fi insemnand asta la birocratzii din administratie, despre cele doua segmente din zburatoarea lui oprescu legate de intrarea a3 

nicolaem

aruncam un ochi prin sinteza:

podul peste Somes de la Gilau are termen deschidere oferte in 16Ian... speram sa nu avem surprize.

Suplacu Bors nu se mai aude nimic...
Oferte deschise in 24.07.2014 -> 3 oferte (1. CORSAN CORVIAM, 2. SALINI IMPREGILO, 3. AZVIRT)

Rus zicea la un moment dat ca se stie castigatorul. Oficial ceva? sau a fost doar praf in ochi de an electoral si e blocata procedura.

La fel sectorul care speram sa fie accelerat ( fiind fazat pe fonduri UE pe bugetul vechi) C.Turzii-TgMures
Oferte deschise in 05.09.2014

Eu nu pot sa inteleg, ce se intampla acolo 4 luni mai ales ca e un proiect cu finantare europeana.
La Suplacu inteleg, se intarzie ca nu sunt bani, dar dincolo?
Sunt ceva noutati care mi-au scapat mie?