Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

mirceaeliade

Pana la PPP, se mai aude ceva despre Rasnov-Codlea?  A fost promisa de Grindeanu ca se da drumul la licitatie pana la sfarsitul lui 2023...

pista_bacsi

A3 din avion de la Nadaselul pana la Meses. Iti vine sa plangi cand vezi dealul Zimbor desi eu sunt departe de a fi un ecologist.

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

horatiu.cosma

La ieșire din Topa Mică spre Cluj pe stânga se lucrează la organizarea de șantier Ozaltin. Din ce info am, sunt aproape să intre cu PAC-ul (proiectul pentru autorizația de construire) în CTE CNAIR. Documentația de exproprieri e pe circuitul de avizare din CNAIR, iar documentația pentru revizuirea acordului de mediu va pleca la anpm zilele următoare. E cursă contra cronometru să înceapă în primăvara lucrările, ca altfel nu se încadrează în termenul PNRR.

montaniardul

Totusi ce facem cu lotul Chiribis - Biharia?

Iceman

Piloni forati nu pot fi executate de cei de la Ozaltin până la primăvară?
Cel puțin câștigă timp până atunci.. nu pot mișca nimica pe teren până la primăvară?

danutzu_1069

Pai trebuie sa aiba OIL <- AC <- Proiect.
Ori astea sunt inca pe drum..

hefaistos

Mai exista speranțe ca Ozaltin sa termine viaductele pana in august 2026?
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Flo87

Daca tot s-a anulat licitatia pt extindere la 3 benzi, ma gandeam la o alta optiune si anume un A3bis( A sau DX) care sa plece din A0( intre Corbeanca si Buftea) si sa mearga cumva paralel cu DN1A pana in Centura Ploiesti. Ar fi mult mai usor de construit de la 0 decat o largire sub trafic

Mojito

Adică o alta autostradă paralela cu doua  DN -uri, care sa dubleze o alta autostradă care are trafic la un sfert din capacitate?

voicul

Nu prea mai are A3 trafic la sfert.
Si in 3 - 4 luni (cand mai dau bucati din A7) chiar va fi trafic maricel (cel putin in weekend-uri).

misiekwas

^^^ Imediat după ce se va construi alta ruta prioritara, dublarea A2 pe ruta București-Călărași-Mangalia  :lol:

TibiV

Dublarea A2 pe ruta București-Călărași-Mangalia nu dupa, ci inainte de orice alta ruta noua in Romania!...
:rofl:
Din ciclul "la ce ne putem gandi iarna, cand nu prea avem subiecte serioase"...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

nu prea mai e liberă A3, chiar am fost surprins la ultima deplasare în zonă de cât trafic e acum (față de ce puțin era la începuturi), dar evident nu se compară cu A1 în apropiere de București. Iar lărgirea nu mi se pare că e un deranj așa mare ca să nu se poată face când îi va veni vremea, că e destul de departe de București. Era însă interesant proiectul drumului expres de Târgoviște care a fost abandonat de actuala coaliție, pentru că probabil ar mai fi preluat din acest trafic - și de pe A1, pentru că presupun că sunt destinații gen Găești unde se merge pe A1 - și de pe A3, alternativa turistică pe Rucăr-Bran pentru zona Sinaia și dincolo de munți. Poate îi va veni rândul și lui. Iar A1 tot va trebui lărgită cândva...

ovicor

Daca se va licita impreuna toata portiunea dintre Moara Vlasiei si A7, cred c-ar trebui mentionata in caietul de sarcini posibilitatea de-a fi data in circulatie pe tronsoane, prioritar fiind tronsonul de langa A7. Ar fi mai util pe ambele sensuri, cred eu.

TibiV

Ce spui tu tine de logica.
Ai descoperit alte exemple de logica la CNAIR?!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)