Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

8 Members and 24 Guests are viewing this topic.

der_strudel

Pai nu se face? Ai A13 de la Fagaras pana la Sibiu, si de acolo ai finalizata toata autostrada pana la Cluj. Si nici ocol nu e prea mare. Sa fim seriosi, clar ca  trebuie si sectorul Brasov - Sighisoara - Tg. Mures, dar pana acolo sunt alte sectoare prioritare. Eu zic ca problema Brasovului se rezolva cu A13 pentru moment. Nu e ideal, dar macar ai pe unde sa o iei ca sa iesi decent din tara. Sunt alte orase mai mari (Iasi de ex) care fara A8 vor fi izolate complet. Nu poti sa dublezi autostrazi intr-o parte a tarii, si in alte parti unde nu exista deloc sa ramana la fel.

esendy

este topic cu drumul nou, propus de CJ Salaj jibou-romanasi? sunt ceva noutati legat de acesta?

dr4qul4

@mirceaeliade nu ne e teama de alea pentru ca pe acolo putem circula decent si acum. Adica fac 1h in plus de la Bucuresti la Tg Jiu fara Craiova-Tg Jiu. Dar de la Bucuresti la Brasov pot sa fac si 7h in loc de 2h, daca nu ma uit la calendar.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

misiekwas

Quote from: mirceaeliade on November 14, 2024, 10:35:36 AMMi se pare mie sau sunt cam multe persoane pe forum carora le e teama ca nu se gasesc bani pt CoBra, dar nu par sa duca deloc grija de unde vor veni banii pt un A FP pe TgJiu-Filiasi, un A FP cu noduri faraonice de la Timisoara la granita, un DEx FP pe Focsani-Braila, sau chiar un A FP in loc de HP pe unele segmente montane (i.e. un singur tunel in loc de doua galerii) pe A8?

Cu multe dintre aia pe care ai menționat tu de acord, dar unele sunt cam mere și pere. A9 e tâmpenie în varianta actuala, dar Dex Focșani-Brăila nu-i chiar asa de nejustificat. Braila+Galati+nordul Dobrogei+sudul RM+în viitor Odesa - chiar se aduna traficul.

GIV

@der_strudel  da, nu e ocol mare pe la boita..

der_strudel

^ Pai daca vrei sa ajungi de la Brasov la Cluj, distanta e cam tot aia daca o iei via Tg. Mures (momentan ~270km) vs via Sibiu (~320km). 50km in plus eu zic ca e foarte decent ca sa mergi pe autostrada in siguranta si cu o viteza civilizata. Macar exista varianta asta si se lucreaza la ea acum cand vorbim. Repet, nu zice nimeni ca nu trebuie si BV-MS, dar sa rezolvam culoarele principale mai intai...