Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 13 Guests are viewing this topic.

hefaistos

Nu, s-a mai discutat, A3 și A8 ar trebui sa aibă același indicativ.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

raul.olaru

Adevarul e ca si in carnetul de note la scoala se facea usor 8 din 3.

Alexandru97

Ce se mai aude de viaductele de la Mihăiești și Topa Mică, respectiv nodul de la Românași?

TibiV

Măi copii, terminați cu "ce se mai aude cu...?"

Dacă aflăm ceva nou (pe orice subiect) , postăm pe forum, nu trebuie să întrebați voi de câteva ori pe săptămână...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

raulbogdan23

Incerc vineri sa scot drona la Topa.
Recent am vazut cateva utilaje pe devierea de la Mihaiesti/Topa si ceva pamant mutat, drumuri tehnologice (nimic spectaculos 3-4 camioane, 1-2 excavatoare, 1 cilindru compactor).

EugenRo

^^Sper ca este doar o amanare (fie si de 10-15 ani) pentru Fagaras-Tg. Mures si nu una definitiva, pana cand va aparea chinuita A3 - Valea Prahovei.

Mi s-ar parea o prostie sinistra sa gandim doar in termeni de culoare de iesire din tara si atat, dar nu e exclus.
Macar puteau sa mai liciteze Sighisoara Tg.Mures..

Poate ar trebui sa organizam o miscare civica 'Romania vrea Autostrada pe Valea Prahovei', precum cele din Moldova, a caror voce s-a auzit altfel (dar noroc si cu fondurile PNNR).

mirceaeliade

^PraVA, "PRAhova Vrea Autostrada"?

danutzu_1069

@TibiV , probabil sunt cei care intra rar pe forum și nu citesc din urma...E mai simplu sa întrebe.. :lol:

EugenRo

@mirceaeliade sa nu creada guvernantii ca vb de judet. Ca vorba aia, in Prahova deja "ne scaldam" in autostrazi. "Altii n-are cate aveti voi." ;)
Dar daca vine Bolo prim-ministru -cum se tot anunta- poate pune biciul si ne trezim intr-o zi cu buldozerele prin Sinaia. :lol:

dr4qul4

ne-am trezi...daca Abruptul Caraimanului ar fi la fel de plat ca la Oradea.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

claudiu91

Imi aduc aminte, in anul 2004 eram in Predeal (ce vremuri) iar predelenii vorbeau de autostrada anuntata de Nastase daca tin bine minte, actuala A3, care va strabate valea Prahovei, urma sa fie gata in cativa ani, ne-am inselat amarnic  :lol:

Radu_A

se stie ceva de contestatie pe Meses?

zol21

Inca nu au trecut cele 10 zile .

piXel

De obicei contestațiile se depun în ultima zi, ca să nu apuce concurența să se inspire din motivarea contestației tale.

Alexandru97

Luni cred că ar fi ultima zi în care se pot depune contestații pentru Meseș