Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 17 Guests are viewing this topic.

voicul

Stai boss cum ramane "Compania de Drumuri are marți, 15 octombrie, termen"? Cum ramane cu are!

Aaaa si-a bagat necuratul coada aici, mercur in retrograd, extraterestii au colonizat o planeta oarecare din galaxie - oook, asa, da se intelege, ca altfel nu se explica cum tocmai la CNAIR (punctuala mereu - 100%) sa se intample asa ceva?!

Mai serios:
E un feeling ca UMB trebuie sa castige, dar de moment ar fi prea evident blatul sa ia acum (pentru ca are prea multe lucrari). Trebuie sa mai termine ceva ca sa para ... Ok sa zicem.
Deci e posibil inca o mai multe amanari.

GAC

valabilitatea ofertei este data de valabilitatea garantiei (scrisoare de garantie bancara care de obicei are termen de un an). deci daca se apropie termenul de expirate, se merge la banca, se plateste un comision si se obtine una noua si se depune la dosar.
intrebarea trebuie pusa altfel: exista posibilitatea ca cnair sa nu primeasca vreun document care sa prelungeasca valabilitatea ofertelor.
eu nu cred, din moment ce amanarile sunt din pricina cnair.

mirceaeliade

E important sa se lanseze licitatii pe Filiasi-TgJiu, mare drum de importanta europeana, sau pe magistrala Focsani-Buzau, caci nu pare important sa se rezolve pe segmentul asta amarat cu un tunel inutil. /s   :troll: 

gruia88

S-au amanat si acolo pe sectorul Craiova-Filiasi sa speram ca si Filiasi-Tg Jiu nu se amana si avem cat mai repede constructori pe toate.

nohablaespanol

gruia88

Am prins ironia  :lol:  , dar nu e pentru prima data pe subiectul asta deci dupa cateva ironii nu mai este ironie.

Revenim on topic nici nu stiu ce sa mai cred , am vazut ca tot se amana chestii de cand citesc forumul , dar motivatia pentru fiecare amanare lipseste aproape de fiecare data.

gabim

Eh motivatii, au prea mult de lucru (plimbat catelul, taiat frunze la catel, pauza bine-meritata dupa ce-au evaluat alte oferte acum juma' de an, lista poate continua). Scuzati off-topicul, nu m-am putut abtine.
Pariu A7: se va circula pe toate loturile UMB pana la Pascani inainte de a se circula pe lotul Pizzaroti - in caz contrar, 100 Euro in contul API.

voicul

^N-ai vazut motivatia pentru ca te astepti la una logica si de bun simt, cand probabil cea mai freceventa e:
- Nu a zis sefu sa mergem mai deprate. (oricine ar fi sefu)

Acum daca ar fi cazul asta: tu ai fi sef pe licitatie ... ai da o astfel de motivatie. Nu, decat daca ai vrea sa iti gasesti alt job.
Asa ca ramane ca s-a amanat "fara motiv".

Nu zic ca e asta, dar e o posibilitate si asta.

ncb

A3 | Autostrada Transilvania - Viaducte zona Sâncraiu Almașului - Stadiu lucrari UMB Nadaselu Zimbor

On The Road AK

marinul

Pe lotul Suplacu de Barcau- Chiribis, nu dureaza cam mult aprobarea PT-ului? E depus proiectul de mai bine de o luna
Nu stiu cat a durat in cazul altor proiecte, oricum lotul asta e unicat si nu avem cu ce compara

Mojito

Liniște și pace pe tronsonul ăla cu viaducte, zici că sunt secvente din filmele alea futuristice unde dispare rasa umană.   Era zi libera sau a dat pandemia  peste constructori?

bdragos2

M-au apucat dracii cand am citit asta