Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 14 Guests are viewing this topic.

horatiu.cosma

După ce o primească autorizație de construire. Care va fi după aprobarea proiectului. Care va fi după acordul de mediu, după exproprieri, avize etc. care va fi după ordinul de incepere pe contract. În total, peste vreun an jumate.

marinul

Erbasu a inceput organizarea de santier si la Chiribis, in mare parte a curatat intregul santier de vegetatie dar fara decopertari sau alte lucrari

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

reed

Ce-i cu plomba asta la pilon,iar probleme?

Ciprian85

@reed e fundația, nu este nimic în neregulă. La fel arata și în octombrie 2023, probabil încă nu a fost acoperita cu pământ.

marinul

Suplacu de Barcau- Chiribis 29.06.24

Iceman

Într o zi normală de lucru în condiții normale meteorologice.. Câte grinzi se pot monta în medie pe structurile dintre Zimbor și Poarta Sălajului??... transportul este mai greu de făcut decât ridicatul și poziționarea grinzi?

GIV

@Iceman depinde si cat se doreste, avand in vedere extensiile de timp acordate

mdragos

Macaralele sunt inchiriate, platesti la ora/zi => de cand se apuca de ridicat prima grinda incearca sa mearga cat mai rapid. Problema e la armare si suprabetonare , unde este nevoie de efective.

dargauda

[A3] Nădăşelu - Mihăieşti, filmare completă 29.06.2024, Autostrada A3, UMB | Adisan

thx Adisan

survola

Totuși, cred că la 6:20 este doar devierea temporară a DN pentru construirea supratraversării. După care va reveni pe traseul inițial.  O:-)

RazesIesean

Asa e noul traseu. Adica in loc de inca o deschidere pentru pod se face o sicana.
~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~

mike_us

Din filmare destule zone par pregătite de asfalt. Oare vedem asfalt in toamna sau o sa o lase pe la anul?

Cristian 74

Filmare completă de la Poarta la Zimbor. Marți și miercuri a plouat continuu, eu am filmat ieri.

alexa_adrian2001

Par hotarati sa termine cu structurile anul acesta pe tot lotul de la Poarta Salajului la Zimbor. Nu ma astept sa vina si cu asfaltul anul acesta...Sper sa ma insel :)

mike_us

Poate avem noroc si vedem mai repede un proiect care poate fi aprobat de la Ozaltin. Sper sa facă o figura frumoasa aici turci.