Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 37 Guests are viewing this topic.

montaniardul

^^ @danutzu_1069 cred ca exceptiile ar fi fost acum pentru lotul Meses sau de ce nu pentru zonele exclusiv montane ale A3, A8, A13, ... 

TibiV

Quote from: alinuttt on August 28, 2023, 11:47:20 PMSuplacu de Barcău-Biharia ar trebui să fie gata cu muuult timp înainte de Meseș... Poate și 5 ani diferență, început de 2025 vs. 2030.

@alinuttt,
zici că abia te-ai înscris pe forum...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

horatiu.cosma

Din când în când e bună și o doză din asta de hiper-optimism, ne mai scoate din realismul cotidian  :D .

hefaistos

Eu cred ca doar Danlin merita sa câștige licitații pentru ca nimeni din România nu doboara un pod ca ei.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

nicolaem

au castigat la CLuj ceva mica reabilitare de drum si inca desi trebuia sa fie in teren pana acum nu i-a vazut nimeni.

Light

Vine și restul de grinzi pentru podul peste Mureș (edit) Arieș din zona Luna de pe A3 Chețani-Câmpia Turzii:
QuoteÎn perioada 29.08.2023 – 31.08.2023 se vor desfășura opt transporturi cu depășiri pe traseul:
Beclean – DN17 – DN1C – Centura Apahida - Vâlcele – Cluj Napoca – DN1F – A3 – DN15 – Luna (județul Cluj).
Vehiculele transportă grinzi.
Sursă: cnadnr.ro

PS: De observat cât de întortocheat este traseul grinzilor, cauzat de faptul că încă nu există finalizată o legătură A3-DN1 care să evite Turda. Transporturile cu depășiri care vin pe DN1C dinspre Dej trebuie să meargă prin Cluj pe Bulevardul Muncii ca apoi să intre pe A3 la Nădășelu și să coboare la Câmpia Turzii

miszlik

Podul peste Aries,dar nu are importanta.

mirceaeliade

sinteza la final de august 2023:

Light

Quote❗️Atenție!
🟠Restricții de circulație în perioada 30.08.2023-12.09.2023 pe A3, km 53+715 - km 53+755, Calea 1, sens Gilău-Nădășelu, pe banda de urgență și banda I
🟠Restricțiile se instituie în data de 30.08.2023, în intervalul orar 11:00-18:00 și în perioada 31.08.2023-12.09.2023, în intervalul orar 08:00-18:00.
🟠Se efectuează lucrări de reparații rosturi de dilatație pod pe banda de urgență
🟠Circulația se desfășoară banda II, cu restricție de viteză
❗️Vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor și să respectați semnalizarea rutieră.
Sursă: FB DRDP Cluj

GIV

@mirceaeliade la lotul chetani campia nu ar trebui pus procentul de executie real si nu cel realizat de Strabag?

mirceaeliade

^Nu mi-e clar cum e calculat procentul raportat de CNAIR.  Daca s-a reziliat la 37%, tind sa cred ca 50% pe noul contract e cam (100-37)*0.50 procente.  Insa asta ingnora progresul pe noua organizare si cel pe cine stie ce a trebuit sa refaca Strabag.  Mie mi se pare mai simplu sa stii ca 50% pe actualul contract e cam jumatate din termenul de la OIL pana la predare.

Cristian 74

Update A3 UMB:
1. Dealul de la Zimbor e ca un pom de Crăciun. (că am filmat și noaptea) Foarte bună mobilizarea, cea mai bună acolo de când au început să lucreze.
2. Au început să pună grinzi peste viaductul de 720 de metri de lângă Sântămărie. Ăla cu pile de (maxim) 40 de metri.
3. Viaductul de la Nădășelu e aproape gata și cu hidroizolația.
4. În spatele localității Șardu s-au pus toate grinzile.
5. Aproape toate structurile dintre Nădășelu și Mihăiești sunt în stadii foarte avansate.
6. Azi au ajuns grinzile pe șantier un pic după ora 6, au urcat pe lângă dealul Zimbor și au mers pe traseul autostrăzii până la Sântămărie. Într-un loc, trailerele trebuie tractate de un buldozer, că nu pot urca cu grinda.
Am fost la filmat ieri după masa, ieri seara (pe la 9 și ceva) și dimineața asta (de la 5.30). Urați-mi spor la editat mai încolo, că am foarte mult de editat. Amu' trag un pui de somn. See you later!

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)