Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

6 Members and 30 Guests are viewing this topic.

pentium10

Cateva noutati din santierul Geiger

Tura de noapte ultima dată a fost săptămâna aceasta.
In momentul de față mai au 2-3 zile să termine umpluturile. Ca și parte de fundație de balast în proporție de 95 la sută e gata.
Zona de consolidări unde se lucra și noaptea s-a ajuns la sistem rutier, mai rămâne zona din spatele cu ei.

Joi s-a făcut tronson experimental pe Binder. In rest se pune asfalt ca strat de bază.
Se lucreaza la hidroizolatia pasajului peste autostradă de pe DN15 incat pe sfârșitul săptămânii viitoare să fie planificat și asfalt pe pasaj. Asta poate fi decalat un pic.

Se pune pământ vegetal pe taluz, se toarna rigola de acostament.
Pe nod Chețani s-au montat stâlpi de iluminat.

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

kumar

Cand va aduce UMB statie de asfalt la Zimbor?

TibiV

Cand va avea ce sa asfalteze...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

:lol:
Așa întrebare, așa răspuns.

GIV

Probabil a vrut sa întrebe cât mai durează pana vor aduce o stație de asflat, dar nu  cred ca s ar grăbi sa aducă pana la primăvară,  nu cred ca au distante mari de asfaltat.  

mdragos

Sincer nu inteleg de ce ne preocupa ce face UMB pe Nadaselu -Zimbor. Oricum nu se poate circula pana nu se executa alea 2 zone deviate. Mai important e cine ia lucrarea si cand o termina.

Ionut

Mai nou nu ne mai preocupă ce face UMB pe un șantier critic.

Căldură mare, religie puternică.

Cristian 74

Din ce am vorbit pe șantier cu inginerii de acolo, nu prea se grăbesc cu asfaltul. Ziceau că atunci când încep vor asfalta întins, pe suprafețe mari. Așa că trebuie să aibă structurile gata, pentru că terasamentele sunt la un nivel bun, evident, în afară de Zimbor-Poarta Sălajului. Probabil doar prin primăvară, aș zice.

TibiV

Un raspuns mai "elaborat", echivalent cu ce am spus eu mai "sintetic"...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

naivu

N-ar trebui totuși să protejeze terasamentele (ajunse la nivel) peste iarnă? Și Aktor a lăsat niște ani niște terasamente pe ST2 și nu a fost bine!

Ionut

Păi ar trebui... și nu, depinde.

horatiu.cosma

Pe Gilău - Nadașelu le-au protejat de vreo 2-3 ori în unele locuri până s-au așezat. La pădure a mișcat mult și bine chiar după deschiderea circulației. E un compromis rezonabil să ajungă până la stratul de balast pe moment.

GIV

Quote from: Cristian 74 on August 17, 2023, 07:10:26 PMFinally, Mihăiești-Nădășelu, 14 + 16 august.

la minutul 6:34 dubleaza zidul de sprijin? oare la fel vor face si la  minutul 6:04 de au lasat acolo terasament?

mirceaeliade

Pe Ploiesti-Bucuresti pe portiuni intinse [spre vreo jumate din distanta] s-a refacut recent asfaltul pe banda 1, cea care era ondulata de la masinile de mare tonaj.

cfdp

Sunt curios daca au turnate grinzile si pentru cele doua viaducte "ocolitoare". Oricum o sa vedem, daca castiga, daca monteaza din nou cofragul pt grinzi la Zimbor sau nu.....