Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 32 Guests are viewing this topic.

ovicor

Celor ce-ati reactionat la afirmatia lui @mirceaeliade cum ca "chelirile" dealurilor sunt OK, eu cred si sper ca el voia sa spuna ca defrisarile pentru asemenea cauza sunt "de acceptat", tinand cont de cat se defriseaza aiurea. Mentionez ca padurile, daca nu au fost distruse grav, in sensul ca se lasa cioate si vlastare tinere, ele se regenereaza relativ usor, nu apuca eroziunea sa compromita noua padure.

TibiV

Quote from: Ionut on July 28, 2023, 01:18:28 PMPăi la Poarta Sălajului nu de face descărcare provizorie. Se face nod definitiv, nodul de la Românași.

Quote from: Cristian 74 on July 28, 2023, 01:52:52 PMNodul de la Românași e în licitație, faza studiu de fezabilitate. Apoi licitație pentru constructor, apoi realizare. Da, s-ar putea să dureze...

Quote from: horatiu.cosma on July 28, 2023, 02:32:39 PMNodul Românași e în proiectare, toamna asta ar trebui să fie gata SF-ul.

Ionut, despre asta vorbeam.
Daca CNAIR se misca asa cum stim, nodul mai are de steptat.
Iar daca nu fac macar o "provizorie", nu conteaza cand termina UMB Zimbor-Poarta Salajului...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Cu nodul Românași în procedură SF/licitație lucrări, nu vor face nimic provizoriu. Ori ori.

Cristian 74

Am filmat un pic azi la Sântămărie, pe lotul Zimbor-Poarta Sălajului. Că de azi s-a intrat în săptămâna liberă (următoarea).

mike_us

Termenul de finalizare de pe panou e decembrie 2026. Parca era 2025?

Cristian 74

Da, conform site-ului CNAIR e iunie 2025. În prelungire, până nu de mult, era august 2024. Pe panou scrie decembrie 2026.

horatiu.cosma

E termenul final PNRR, nu are legătură cu termenul contractual.

Cristian 74

Nodul Zimbor. Dealul de la Zimbor. Urmărim bretelele...

GIV

adica 4 bretele si un sens giratoriu. pare foarte decent

montaniardul

GIV

Pentru cei 41 de kilometri de pe Autostrada Transilvania, CNAIR a prevăzut o durată de proiectare și execuție de 78 de luni, adică șase ani și jumătate.

daca mai adaugam si razboiul cu eventualele contestatii si ritmul lent de desfasurare a lucrarilor de A de la noi datorita  rezolvarii blocajelor birocratice nu cred ca acest lot o sa fie gata in 10 ani

mike_us

E si un lot foarte scump si greu.Cred ca am putea sa facem mai repede cele 2 loturi intre lotul Nurol si granița.

GIV

oare se putea pune problema impartirii in 2 licitatii acum la relicitare? chiar daca un lot nu are nod la capat ?

Alpin

Nusfalau - Zalau, respectiv Zalau-Poarta Salajului, si aveam si noduri in capete....

gicu

Din surse de la constructor, lotul Nușfalău - Suplacu de Barcău se va deschide în 15 septembrie.