Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

4 Members and 32 Guests are viewing this topic.

Hercule

Azi dimineata pe la 8:15 nu se lucra.
Deșteaptă-te române!

alinuttt

Azi pe secțiunea celor de la Geiger am văzut un finisor și compactoare pregătite pentru asfaltare. :)

mike_us

Pe lotul 3A2 cind vor fi licitate zonele unde trebuiește schimbare de soluție. Anul asta sau la anul?

hefaistos

În curând. Întâi trebuie se se decidă ca soluția tehnica modificata nu se încadrează în contractul inițial. Alio sa se scoată segmentele din contract. Și doar mai apoi sa se reliciteze. Din câte știu nici măcar nu s-a convenit care ar fi soluțiile.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

mdragos

In toamna sunt 2 ani de la prima alunecare. Se grabesc cei de la CNAIR .... Daca lanseaza licitatia in Noi-Dec 2023, poate semneaza contract in Iunie 2024 , executie 2 ani => Iunie 2026 finalizare. Deci relax  :(

dumbravaandrei

@hefaistos parca se lamurisera ca nu se incadreaza in rezervele de implementare si anuntasera ca se pregatesc de scoaterea la licitatie a lucrarilor suplimentare.

horatiu.cosma

S-au lămurit de mult cu soluțiile tehnice modificate și cu scoaterea din contract. Doar că nu se întâmplă și practic.

hefaistos

Pai parca partea cu tunelurile nu fusese validata tehnic - nu e solul stabil.
Iar pentru o licitație despre asta e vorba, sa scrii cu negru pe alb ca se scoate din contract porțiunea de la km pana la km iar asta poate face obiectul altei licitații. Pana nu se întâmplă nu avem despre ce noua licitatie sa vorbim.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

pasa_andrei

Am ajuns prin zona si am zis sa-i vad in actiune pe cei de la UMB departe de locul meu de activitate.

A3 - Lotul 3A - Nadaselu-Zimbor - 09.07.2023

Enjoy!

Archi

Multumim pentru contributie, imi place foarte mult aborarea de la inaltime, da o alta perspectiva santierului

raulbogdan23

Un mic update pana iese si filmarea de pe lotul A3 Topa Mica - Zimbor al UMB (nu am mai ajuns pana la Mihaiesti pentru ca m-a prins noaptea).

- incet dar sigur se contureaza nodul de la Zimbor
- au cam finalizat pilele la viaductele unde vom avea tablier metalic
- 1 viaduct cu grinzi si predale ridicate
- se lucreaza la terasament in special in partea de padure dinspre Topa Mica
- sus in deal la Topa avem ridicat tablierul metalic pe 90% din viaduct, pe ambele sensuri (a ramas o deschidere, pe o cale pare ca avem tablierul pregatit in santier, dar pe cealalta cale pare ca e doar jumate pregatit), macaraua mare e demontata deja (ieri seara inca era in picioare)
- la celalalat viaduct din deal la Topa forezele erau la lucru, au inceput sa cofreze baza unor pile, iar inspre Topa se lucreaza la culee
- au inceput sa ridice grinzi la supratraversarea drumului agricol/de intretinere de sus din deal la Topa
- mai departe inspre Mihaiesti pauza totala, au adus doar predale si borduri pentru pasaje

Mult praf peste tot, la ora 21:30 inca se lucra cu utilajele grele, lucrul fizic la structuri s-a incheiat la ora 18.

stangabriel

Multumim pentru filmari.

Interesante abordarire diferite ale dronarilor, pentru alte perspective si note de culoare.

Vlad27

Au început cu asfaltul de uzura la A3 chetani-campia turzii?

horatiu.cosma

L-au și terminat  :lol: . O fi cald afară, dar nici chiar așa  :D .

marinul

Prima data ar trebui sa vedem cativa km cu primele 2 straturi de asfalt,abia pe urma vine si stratul de uzură