Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 21 Guests are viewing this topic.

florin74

Sunt curios daca cineva se gandeste la banii necesari pentru tot felul de DX-uri, mai nou vad ca fiecare judet trebuie sa fie traversat de 2 drumuri expres, daca nu se poate autostrada....
Asta e noua moda....

TVlad

De la stat, ca de aia e stat, vorba conului Leonida...

tom_sawyer

^^

Da, vezi pe secțiunea de drumuri expres a forumului.

cmd

Da, e in proiect un Dx care sa faca legatura intre A3 si Autostrada Nordului pe la Jibou. Vezi aici https://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=3420.0

raulbogdan23

Quote from: ciprebbe on June 09, 2023, 02:25:16 PMDa, ce e in ultima poza e proiectul Explan. Sa vedem cand il vor licita pt executie.

Deci fara nod, lotul e muzeu daca UMB termina lucrarile intre Zimbor si Poarta Salajului.

RobertH

Minim inca 2 ani vor mai sta pe lotul asta si au inca de rezolvat problemele de pe celelalte loturi unde e nevoie de modificare traseu si solutie tehnica.

Nodul pare foarte simplu de executat. Cred ca din toate problemele, asta e cea mai mica.

GAC

intrebarea e in ce stadiu a ajuns beneficiarul cu aprobarea lucrarilor suplimentare de la nadaselu si topa?
umb pot termina in 2 ani, dat beneficiarul, desi a avut 2 ani sa se hotarasca, nu vedem o decizie asumata inca.

pentium10

cateva poze din mers de la A3 Strabag - Geiger

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

pentium10

zona Luna

si una din sers invers

Ionut

@pentium10
Sunt de astăzi pozele? Mulțumesc!

Cristian 74

Între 2 ploi, am fugit un pic până la Sâncraiu Almașului, pe lotul UMB Nădășelu-Zimbor. La Sâncrai au terminat de ridicat grinzile lângă drumul european, iar acum au mutat macaralele (inclusiv cea mare de nu știu câte tone, pe care tocmai o montau) în pădurea dintre județele Sălaj și Cluj. Urmează să ridice grinzile metalice de acolo. Cum a anunțat și Horațiu, s-a început demontarea fabricii de grinzi.
LE: Este pasaj peste DN1G, nu DJ1G. Mulțumesc, Horațiu și Ionuț, pentru atenționarea indirectă.

Bachus01

Am trecut astazi pe lângă lotul Strabag/Geiger in jur de 10:30. Furnicar efectiv ca la UMB , se circula la paleta . La întoarcere pe la 12:40 era mai liniste dar banuiesc pauza de masă sau program scurt.

24 de camioane am numărat cand am stat la paleta.  Iesite din șantier si intrate pe DN.

pentium10

pozele sunt de ieri/vineri, de luni se va circula pe devierea noua

montaniardul

Astia de la CNAIR plimba mai greu hartiile pentru aprobarea solutiilor la zonele cu probleme in comparatie cu plimbatul buldozerelor si a basculantelor UMB care costruiesc o autostrada!  :( 

horatiu.cosma

Cu riscul de a fi nepopular, o să o zic eu. Nu se poate așa ceva. E de noaptea minții ce au făcut acolo și e un real pericol pentru șoferi. Au improvizat acea "sprijinire" după ureche din niște rămășițe de la defrișările din deal, s-a surpat drumul național, au pus 3 stâlpișori de îngustare a DN-ului și aia e. Tot în același stil arată și devierea DN 1J la Nădășelu, pe macadam denivelat printre pilele podului mare. Față de situațiile astea, devierile de drumuri naționale la Pizzarotti (A7) sau Alarko (A0) sunt la ani lumină, cu 2 straturi de asfalt, marcaje, bine semnalizate etc. Sper să își apere blazonul UMB și să remedieze rapid, chiar nu e ok deloc.