Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 14 Guests are viewing this topic.

reed

Quote from: montaniardul on May 29, 2023, 06:52:04 PMIntrebarea este cat de mult s-a degradat viaductul de la Suplacu de Barcau?
Nu prea mult probabil.Din fericire a fost suprabetonat.Vezi că am făcut un reportaj pe tema asta,la Chibiris sunt 2 pasaje,ăla fara suprabetonare cred că are nevoie de grinzi noi.

montaniardul

@reed unde/cum gasesc acel reportaj?

Cristian 74

gicu

Mă bucur că lucrează și se vede progresul de la o săptămână la alta. Dar din 3 muncitori de pe pilă care așezau grinda, nici unul nu are cască sau ham pentru lucrul la înălțime. Se pare că ăsta e standardul cu protecția muncii, că nu e prima filamre în care se vede asta. Trist că se investește în utilaje, dar nu și în oameni.

ijwtsh

De la On The Road AK: Autostrada Transilvania A3 Sutor - Zimbor , Depozit de grinzi UMB Nadaselu Zimbor Poarta Salajului

IonutP

Oare câte grinzi mai au de produs cei de la UMB pe acest lot?

ijwtsh

Sunt surprins totusi ca sunt inapoi la lucru. Credeam ca o sa le lege saptamana libera cu Ziua Copilului/Rusalii.

Cristian 74

Lucrează și chiar au crescut mobilizarea în special pe Zimbor-Poarta. Vin filmările de ieri pe rând, cum le procesez.

Cristian 74

pasadia

Sunt curios - s-a ajuns la un acord privind capatul vestic al lotului Nasfalau - Surplacu (acel giratoriu din preajma trecerii la nivel cu CF-ul)?

Am o presimtire proasta legata de asta caci imi aduc aminte multele iteratii propuse la nodul Dobra, multe neacceptate pe diverse pretexte. Si cum atunci am avut grija ca treptat sa scapam de un constructor, acum tind sa cred ca avem aceeasi poveste. Oamenii din sistem au grija sa ii blocheze pe cei care nu stiu ce rotite trebuie unse.

mirceaeliade

Mai deunazi Ionut parca a zis ca NU, nimic nu s-a rezolvat.  Nu prea inteleg cat de util va fi acest lot.  Cred ca are 2 noduri si doar jumate din lungimea lui e deservita de aceste 2 noduri.  Cu ocolul pt drumurile de legatura, probabil ca nici tirurile nu se vor sinchisi sa foloseasca A3ul aici.

tom_sawyer

^^
Se aprobă mâine în ședința de guvern (iată ce utilă e greva profesorilor! :) dacă se schimba guvernul, reintra pe circuitul de avizare cu întârzierile aferente):

INFORMAŢIE DE PRESĂ privind proiectele de acte normative incluse pe agenda ședinței Guvernului României din 31 mai 2023
3. PROIECT DE HOTĂRÂRE DE GUVERN privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată, situate pe amplasamentul suplimentar, precum şi aprobarea listei imobilelor proprietate publică a statului şi a listei imobilelor proprietate publică a unităţilor administrativ - teritoriale, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional «Secţiunea 3B Mihăieşti - Suplacu de Barcău » din cadrul obiectivului de investiţii de interes naţional «Autostrada Braşov- Târgu Mureş-Cluj-Oradea»
gov.ro

https://sgg.gov.ro/1/proiectele-de-acte-normative-care-ar-putea-fi-incluse-in-sedinta-guvernului-romaniei-din-31-05-2023/

https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2023/05/HG-109.pdf

https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2023/05/ANEXA-1-18.pdf