Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 4 Guests are viewing this topic.

klax187

Am trecut aseara pe la Hadareni. La supratraversarea mare, toate grinzile de pe sensul Turda - Ludus sunt pe pozitie. Pe sensul invers, mai erau 3 deschideri la fiecare capat (daca am vazut bine din mers).

Pe supratraversarea mai mica pt DN, se turna beton (probabil ultimele segmente avand in vedere ca in 11.05 erau turnate doua segmente din 5)

Iar in zona supratraversarii de la Luna, incepe sa se distinga ce spunea @pentium10  mai sus: O noua ocolire pe cealalta parte a santierului. Sunt curios daca va fi asfaltata complet si folosita in perioada santierului, sau doar pregatit terenul pentru localnici.

danutzu_1069

In mod normal ar trebui ca pe langa rampe sa ramana drum de acces pentru localnicii care ... s-au "trezit" cu rampa in fata curtii...drum de acces care ar trebui sa faca bucla pe sub pasaj (bucla de intoarcere)

survola

Quote from: marinul on May 19, 2023, 01:06:07 PMRecent au fost in inspectie pe acest santier, s-au fotografiat, au numarat utilajele, muncitorii si ne-au informat de starea vremii(vezi aici comunicatul). Nimic despre termenul de finalizare( au scris doar anul) sau descarcarea provizorie
Probabil că aici e problema, la descărcarea provizorie.

horatiu.cosma

E nevoie de niște exproprieri suplimentare (despre care se știe de un an de când se discută despre giratoriul ăsta amărât), dar pentru asta trebuie muncit la MT și la CNAIR. Nu e cazul, ei așteaptă să pice din cer exproprierile.

lorigergely

Am gasit o filmare pe youtube (nepostata inca aici) din data de 16.05.2023 cu o parte din sectorul Geiger de la A3 Chetani - Campia Turzii.

gicu

Două poze de azi din mers. Prima e la pasajul dintre Hădăreni și Chețani unde se vede că mi sunt ~3 m de terasament până ajung la nivelul supratraversării. În a doua se vede montajul grinzilor de la pasajul Hădăreni pe sensul Luduș - Turda. Celălalt sens e complet.

Powered by API/PUM imgur uploader

raulbogdan23

Obiectiv: Autostrada A3 Nãdãșelu - Mihãiești (Zona Mihãiești)
Data Filmare: 19.05.2023
Constructor: UMB

Enjoy!

raulbogdan23

Obiectiv: Autostrada A3 Nãdãșelu - Mihãiești (Zona Şardu)
Data filmare: 19.05.2023

Enjoy!

tom_sawyer

18.05.2023: Grindeanu zice că traseul CoBra va fi prezentat public "zilele urmatoare":

Cristian 74

Update de pe A3, UMB : am fost ieri, am ajuns pe la 11.30, toată lumea pleca, urmează săptămâna liberă. Mi-a cam pierit cheful, fără oameni nu îmi place șantierul. Am zis că filmez un pic pe la nodul Zimbor și mă duc acasă. Apoi am vorbit cu un inginer de la ei și mi-a zis că au început să pună pietriș pe mai mult de 1km, pregătesc terasamentul. Așa că am zis că filmez până la Sâncrai, dacă tot e de văzut ceva. Mai departe nu am mers, nu prea mai avea sens, a filmat Raul între Nădășelu și Mihăiești.

Duta C

Grindeanu malai viseaza...........si visele vin din multimea ingrijorarilor!

raulbogdan23

Obiectiv: Autostrada A3 Nãdãșelu - Mihãiești (Zona Nãdãșelu)
Data filmare: 19.05.2023

Enjoy!

montaniardul

Ce repede se misca UMB! De-a dreptul uimitor! In ritmul asta in mai putin de o luna va fi si suprabetonat.

mirceaeliade

Stie careva daca MoaraVlasiei-Ploiesti mai e inca in garantie?  Sunt vreo doua poduri unde intrarea/iesirea sunt denivelate serios, practic mini-trambuline. Cred ca sunt deja semnalizate cu limitatoare de viteze (parca pe galben).  Plus ca pe banda 1 asfaltul e sensibil ondulat de la camioane grele.  Avand in vedere ca UMB are utilaje chiar langa, ar fi frumos daca ar bate cineva la o usa acolo sa ii intrebe de garantie daca inca mai e cazul.

Hercule

Am facut azi un drum Tg Mures - Cluj, va las mai jos pozele cele mai interesante:

Chetani
Au urcat destul de mult cu terasamentul la capatul spre CT. La celalalt capat nicio miscare.

Intre Chetani si Hadareni
La fel, terasamentul s-a inaltat bine.

Hadareni
Se puneau predale, capatul spre CT ridicat binisor.

Campia Turzii
Pregatire deviere stanga/dreapta. La pasaj din drum nu se vede nimic deosebit.