Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 26 Guests are viewing this topic.

pentium10

WOOOW!!!!

Atatea basculante cara umplutura de nu le poti numara.
Sunt fără cuvinte, nu mai merita să fac rezumat, se lucreaza 100%, Așa! Nemtește!
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

Ionut

Păi v-am zis că vor să rupă norma... dar voi Batman Batman! Dacă o țin așa, au o șansă bună. Sper să fie okay vremea pe finalul anului.

NoWords

Bai nene cate sunt! Un adevarat furnicar acolo  :jawdrop:

horatiu.cosma

Sunt doar jumătate din planul maxim de mobilizare.

ivladbogdan

Asta face o firma calumea (ma rog, doua in cazul de fata). Trage tare sa isi ia banii si sa se mute pe alt contract.
Firmele de rahat (nu doar turcesc) ar face orice numai sa nu respecte nenorocitul ala de termen de executie.
Aici la Mures au facut intr-un an si 2-3 luni tot lotul de la 0, n-am nicio emotie ca nu termina rapid si lotul asta. Ca e decembrie 2023 sau februarie 2024, tot aia e, macar stim ca se termina calvarul asta dupa atatia ani.
Ah da, era sa uit. Drum facut de Strabag care sa se surpe nu am gasit inca.

raulbogdan23

Obiectiv: Autostrada A3 Nãdãșelu - Mihãiești (Zona Nãdãșelu) - Ridicare grindã
Constructor: UMB
Data filmare: 30.03.2023

Enjoy!

RazesIesean

La ce activitate e pe lotul celor de la Strabag & Geiger cred ca vor sa termine cat mai repede si poate apoi sa liciteze pentru capatul de A8 (mai ales ca e in curte la Geiger).
Asa ar avea front continuu pentru urmatori 3 ani.

~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~

PaulD

Nu vreau să fiu cârcotaș @ivladbogdan, dar DN 15 A a fost reabilitat prin 2015-2016 de Strabag și pe dealul din localitatea Teaca s-a surpat de mai multe ori și au tot reparat la el, dar nici acum nu e rezolvat...
Impresionantă mobilizarea pe lotul ăsta oricum!

Kitz

^^
Pe Tg. Mureș-Miercurea Nirajului, au fost în recunoaștere pe traseu, căutat gropi de împrumut ș.a. și vor licita din ce am auzit și pe centura Reghin. Probabil vor licita și pe lotul cu Meseș, am văzut luni o mașină de la Strabag pe lângă Zalău în apropierea traseului, nu știu dacă era doar în trecere  sau au și alte lucrări în zonă.

raulbogdan23

Obiectiv: Autostrada A3 Nãdãșelu - Mihãiești (Zona Mihãiești)
Constructor: UMB
Data filmare: 30.03.2023

Enjoy!

marinul

Nușfalău - Suplacu de Barcău 30.03.23

Cu 2 zile inainte a nins serios, inca se mai vad urme de zapada
Nu prea ii ajuta vremea zilele astea dar marea problema ramane descarcarea provizorie, care inca e in aer.
Lotul asta nu e f important dar daca asta e ritmul pt a rezolva o descarcare provizorie, oare cat timp le va lua sa rezolve modificarile de pe Nadaselu - Zimbor?

montaniardul

Terasamentul deteriorat scos de pe lotul Chetani - Campia Turzii se mai poate folosi in alta parte daca se reomogenizeaza?

Hercule

Ma bucur ca cineva cu simt de raspundere si putere de decizie citeste forumul.
Comparatie ultimele filmari pe A3 Chetani - Campia Turzii:

18 martie: terasament spalat sub breteaua de intrare spre Tg Mures

25 martie: zona nu apare in filmare
30 martie: problema rezolvata

18 martie: terasament spalat in 2 locuri sub breteaua de iesire spre Chetani

25 martie: nicio miscare

30 martie: probleme rezolvate