Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 35 Guests are viewing this topic.

Vlad27

Mai sunt utilajele de la straco abandonate în acea organizare de șantier?

GIV

@Vlad27 nu, le a pus (Straco) la munca

ivanpopMM

Au mai avansat cu grinzile la viaductul de la Nădășelu?

StefanCelMare

Poză din weekend de pe dealurile Baciului (deasupra cheilor Baciului) cu viaductul de la Nădășel.
Deci, cel puțin duminică, nu erau alte grinzi puse.
Dar nu se vede chiar tot, și se vede ceva dintr-o macara spre nodul Nădășel.
PS - la ce vânt bate azi la Cluj, nici azi nu cred că se ridică ceva cu macaraua.

Powered by API/PUM imgur uploader

raulbogdan23

Cu toate acestea viaductul de la Nadaselu are 18 deschideri pe sens, iar din poza ta @StefanCelMare se poate deduce ca sunt 14 deschideri fara grinzi, deci 4 deschideri au grinzi pe el.

De la ultima filmare a mea din 23.03.2023 pare ca au terminat deschiderea 2, 3 si au inceput cu 4.

Azi bate vantul foarte tare la Cluj, maine la fel. Incerc joi sa fac o vizita.

ciprebbe

Camera API de timelapse pozeaza tot progresul de la viaduct :)
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

pentium10

Hadareni - Strabag - Geiger azi la ora 14

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

pentium10

Chetani - Geiger azi la ora 15
se circula la paleta

Powered by API/PUM imgur uploader
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

raulbogdan23

Tocmai m-am intors de la lotul A3 zona Nadaselu - Mihaiesti, azi avem o vreme frumoasa, 15 grade C, fara vant.

Update-uri:
- la viaductul de la Nadaselu 5 deschideri au toate grinzile puse, de dimineata au inceput cu deschiderea 6. Am surprins o ridicare in 2 etape. In rest e cam terminata treaba la piloni aici. Urmeaza grinzile, predale, placa, hidroizolatie, asfalt.
- la iesire din Nadaselu se lucreaza la cele 2 viaducte
- la Sardu au venit predalele in santier si se lucreaza la pregatirea si asezarea lor pe grinzi
- in spate la Sanpaul e gata in proportie de 90% viaductul (au ramas doar cuzinetii)
- la Mihaiesti avem predale (doar una lipsea de la viaductul ce supratraverseaza viitoare deviere a DN-ului de la intrare - directia spre Zalau) in rest avem peste tot predale si surpriza la iesire din Mihaiesti la viaductul ce supratraverseaza DN-ul avem deja 1 cale pregatita (sau urmeaza?) pentru suprabetonare

Atat pentru moment, urmeaza filmarile la procesat.

oneLess

^ Urmează și fierăria după predale. Aia costă ceva timp, materiale în șantier, utilaje/scule și mai ales resurse umane și e de băgat în seamă !  :)

horatiu.cosma

Adică aici au terminat de armat placa? Sâmbătă erau 2 deschideri din 5 armate complet (pe un sens).