Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 34 Guests are viewing this topic.

Kitz

Câteva poze de pe partea de lot a lui Strabag.

Powered by API/PUM imgur uploader

Se circulă pe DN "la paletă" în vreo 3 puncte, aglomerație mare de basculante. Sunt multe cisterne cu dorosol, se bagă la greu, săptămâna asta trebuiau să înceapă cu 6 reciclatoare concomitent, nu știu dacă au ajuns toate în șantier. Cert e că se lucrează bine de tot.

raulbogdan23

edi2o9

Daca tot sunt la moda meme-urile despre Straco de pe A3

Powered by API/PUM imgur uploader

bacovia

Pisica a fost lipita la loc.

sarbu

Sunteți sigur ca nu e camion vândut de la straco si nu a mai stat nimeni sa il vopseasca? In schimb un fel de straco mai exista cu alt nume, au mai licitat pe la lucrări mai mici.

Kitz

^
Nu e unul singur, sunt vreo 7 camioane, și sunt aceleași care au stat nemișcate în organizarea lor de șantier de aproximativ 2-3 ani.

raulbogdan23

In aceasta dimineata am facut o vizita pe lotul A3 la Nadaselu si la Sardu.

Ca si update-uri:
- la Nadaselu au inceput de ieri sa ridice grinzi (4 grinzi ridicate ieri, 2 aduse azi in santier si se astepta ridicarea lor). Forfota mare, inclusiv macaraua UMB era calata (mentionase cineva zilele trecute de ea). Cat am stat acolo (1h-1,5h) nu am prins din pacate vreo ridicare din cauza lucrarilor de repozitionare a unei macarale.
- la Sardu 3 camione incarcate cu predale asteptau sa fie descarcate (asa cum preconizam in mesajul anterior aici e posibil sa se inceapa lucrarile de ridicare a predalelor de saptamana viitoare)

Am sa revin si cu o filmare.

raulbogdan23

Obiectiv: Autostrada A3 Nãdãșelu - Mihãiești (Zona Nãdãșelu)
Constructor: UMB
Data filmare: 23.03.2023

Enjoy!

mike_us

Pina la sfârșitul anului viitor probabil ca UMB da gata ambele loturi.

dr4qul4

Nu va grabiti ca inca nu stim ce solutii tehnice si birocratice se vor alege pentru cele 2 zone problematice.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

archaeus

Zicea lumea pe aici ca ne dam seama daca s-a aprobat solutia in functie de numarul de grinzi facute la Zimbor .... ?

mike_us

Soluțiile tehnice sunt cele propuse de UMB si care trebuie aprobate? Cred ca UMB știe ce face mai ales ca lucrează de ceva vreme pe sectorul asta așa ca daca sunt aprobate tot cred ca se poate termina la final de 2024.

raulbogdan23

Azi 25 martie 2023 am facut o vizita pe lotul celor de la Strabag si Geiger de pe A3.

Vremea nu a fost tocmai favorabila pentru filmat, vant pe alocuri de 25 km/h (o sa vedeti pe filmare o secventa cand se inclina drona din cauza vantului).

Ca si update-uri:
- se lucreaza pe tot traseul A3 intre Campia Turzii si Chetani
- la supratraversarea DN15 langa Chetani avem un sens al supratraversarii in proportie de 90% betonat, iar la celalalt au inceput cu armarea placii
- in mai multe locuri pe traseu se lucreaza la imbunatatirea stratului de fundare
- se transporta mult material de umplutura de langa Chetani si din alte gropi de imprumut de pe bucatica Strabag
- la supratraversarea de la Hadareni au ajuns componentele schelelor ce vor fi folosite la realizarea suprafetei de rulare a pasajului
- la supratraversarea de la Campia Turzii a DN-ului se lucra sutinut la pasaj (din pacate fara poze sau video aici)
- se lucreaza sustinut la podul peste Aries (aici doar cu zoom din pacate, data viitoare poate reusesc sa va aduc o filmare si de aici - am reusit sa obtin o aprobare de zbor pe zona respectiva pt data 18 martie, dar raspunsul l-am primit abia pe 20 martie. O sa refac si sa speram ca se aproba)

Filmarea mai spre seara sau maine dimineata.

raulbogdan23

Obiectiv: Autostrada A3 Chețani - Câmpia Turzii
Constructor: STRABAG & GEIGER
Data filmare: 25.03.2023

Enjoy!