Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 48 Guests are viewing this topic.

GIV

oare de ce la aceste pasaje tablierul este vopsit? asa a cerut straco cand l-a comandat?

pentium10

Aproape am uitat. Poze de ieri!!!
Tot tablierul e sus la A3 Bechtel.

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

survola

Ce durată de viață are sârma aceea de la gabioane?

danutzu_1069

^ este sarma zincata... Daca stratul de zinc rămâne intact, fierul nu "prinde" rugina.

Cristian 74

danutzu_1069

"Muncitorii UMB sunt la înălțime..." si la propriu si la figurat... Dar, așa cum spuneam si cu alte dăți, elementele de siguranță pentru lucrul la înălțime... lipsesc cu desăvârșire.. Pentru chestia asta, UMB are o bulina neagra...
Ar fi ideal ca sa nu mai fie filmări de detaliu cu muncitori, la înălțime, fără sa aibă elemente de siguranță.... Un se știe cine mai preia filmarea si... ITM abia așteaptă....

dr4qul4

vezi ca sunt legati cu o franghie. se observa la min 4:50
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

^ sincer, nu știu dacă sa rad sau sa ma gandesc ca ai făcut o gluma..
Normele de protecție muncii la înălțime înseamnă ham și 2 (doua) funii cu carabine și amortizor pentru cădere... Nu întru în detalii aici, ptr ca e topic separat..
(pe telefon, nu vad sa fie nicio funie..)

Arnold.debreczeni

Ionut

Salut Arnold, bine ai venit!
Vezi aici te rog frumos cum pui video YouTube pe forum.

Te rog când pui video scrie de asemenea ceva ca să putem găsi ulterior filmarea. Gen "Chețani-Câmpia filmare -data-". Sau pur și simplu dai copy-paste titlului clipului video din YouTube aici pe forum.

ovicor

Filmari de-a lui Arnold am mai vazut, cred ca de la Holdea, bine ai venit aici!

montaniardul

^ Fierul-beton care a ramas inafara structurii se mai poate (re)folosi dupa atatia ani in care a fost expus?

Hercule

@ovicor: filmarile lui Arnold erau de pe tronsonul Ungheni - Targu Mures + drum de legatura. El nu era pe forum, de obicei filmarile erau postate de @pentium10.
Deșteaptă-te române!

ovicor

Corect, ulterior postarii mi-am amintit.

pentium10

vad ca va fi bataie pe acest santier, si de la dronisti si de la infanterie
deja de 2 ori m-am pregatit sa ma duc intro vizita, rocklee mi a luat inainte, apoi si Cristian si Arnold.

apropo, ploua de 2 zile foarte tare, sper ca podul  technologic va tine pe Aries, toate raurile sunt "umflate" in zona
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures