Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 22 Guests are viewing this topic.

horatiu.cosma

Dacă tot semnalizezi, varianta a doua împinge contabilizarea deficitului pe anii de operare, însă tot deficit crescut e și acela, doar că decalat cu câțiva ani și împărțit în tranșe mai mici. Însă de când cu exemplele de PPP-uri off budget din Grecia, Comisia nu prea mai acceptă varianta asta în state cu bugetul în pericol, așa că la noi orice PPP mai ales pentru un proiect de o așa dimensiune ar fi on budget.

perded3

Cateva poze de ieri de pe lotul lui Strabag-Geiger, unde se lucra in diverse locuri, chiar si la podul de peste Aries dar unde nu am mai apucat sa fac poze

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

rt25

Singurele zone care nu imi dau emotii/frici sunt viaductele....

alexV

Multumim de video. Nu sta pamantu..

In alta ordine de idei, au inceput montajul predalelor la unul din viaductele Mihailesti.

horatiu.cosma

În prima imagine cred că e doar drumul apei. E greu de crezut că s-a rupt acolo, în spatele zidului de sprijin, pe o zonă orizontală.

mike_us

Nurol pare să aibă o mobilizare foarte buna pentru februarie. Cred ca pot termina vara asta si ar fi bine sa prindă lotul pe A7.

Cristian 74

Cred că intră la categoria surprize filmarea asta. M-am dus până acolo într-o "expediție dronistică" și de relaxare. Geiger este bine, știu ce au de făcut. Strabag doar la structuri, dar de săptămâna viitoare vin mașini la lucru.

mirceaeliade

Frumoasa filmare, dar mi-e sincer f greu de imaginat cum de poate fi terminat lotul in 10 luni pana la sfarsitul anului...........  Numai podl peste rau cred ca ia mai mult, si mai sunt multe camioane de carat. Bine ca s-a reziliat ca nici in 5 ani nu termina falimentatul

survola

Noi le ținem pumnii.
Poate fac și acel pod tot cu grinzi metalice.

Cristian 74

Unde nu am putut ridica drona (restricții/baza militară) am filmat de la sol, printre oameni.

reed

Se torcreteaza coloanele alea?Cam curge pamantul printre ele.Multumiri Cristian si Raducu

Cristian 74

Trilogia Chețani-Câmpia Turzii are ultimul episod de la 18.00