Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

9 Members and 31 Guests are viewing this topic.

mirceaeliade

merci, nu stiam de Erbasu.  si uite ca linkul asta imi raspunde la cealalta:

>Prin graficul de prestare a serviciilor pentru Contractul privind completarea Studiului de Fezabilitate și elaborarea Proiectului Tehnic, destinate construcției autostrăzii Comarnic – Brașov, Consitrans a propus astăzi scurtarea cu 69 de zile a termenului la care trebuie să predea Studiul de Fezabilitate.
>Antreprenorul a transmis CNAIR S.A. că poate completa Studiul de Fezabilitate mai repede, deoarece a reușit să realizeze în termen mai scurt investigațiile și studiile din teren, activitățile de proiectare, evaluarea impactului asupra mediului și Analiza Cost-Beneficiu.
>În aceste condiții, 17 mai 2023 este noua dată propusă de Consitrans pentru predarea Studiului de Fezabilitate.
>Tot astăzi, Antreprenorul a depus documentația privind prima etapă a analizei multicriteriale (AMC1), în format fizic, după ce ieri a remis CNAIR S.A, documentația în format electronic.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/consitrans-vrea-s%C4%83-finalizeze-mai-repede-studiul-de

marinul

Nușfalău - Suplacu de Barcău comparatie intr-o luna ploioasă

Dragos_R

Multumim pentru comparatie. Ce am putea sa spunem. E clar, e un lot fara probleme, asta ne face sa speram ca totusi, "va fi bine". Normal ca ne-am fi dorit mai mult ca diferenta intr-o luna, numai ca de, e luna de toamna/iarna. Sa nu tragem concluzii prematur, hai sa plecam de la prezumtia de nevinovatie. Sa le dam credit ca, fiind la inceput de drum in Romania, vor face eforturi reale sa faca primul pas cu dreptul. La jumatatea lui 2023 va fi clar cum stau.

ijwtsh

Jumatatea lui 2022 vrei sa spui, sper. :lol:

Dragos_R

Corect ! Ce insemna un ochi vigilent ... asa este, la cat de "limpede" e traseul, la jumatatea lui 2023 ar trebui sa ne dam pe ea  8) ! Rectific, 2022, nu 2023.

Iceman

Apropo secțiunea dintre Poarta Sălajului și Nușfalău este inclus în PNRR sau nu ?

bogdan.stroe

Doar cele doua loturi de pe A3 pe care lucreaza deja UMB sunt incluse in PNRR (Nadaselu-Topa Mica-Zimbor).

dargauda

dargauda

Dar de Chiribis-Bihaia cese aude mai avem citeva luni si tronsonul trebe inaugurata,poate vine si Lucian bode la inaugurare  :lol:

Ionut

Nusfalau-Suplacu.

N-ar fi rau daca gasiti niste bani pentru donatii in conturile noastre, pe loturile astea se ajunge greu. Multumim!

pentium10

nu mi se pare corect ce se vede la 5:15.
se descarca pe spațiu verde, copaci, încărcătură aia când e luata de acolo vor distruge și trunchiul copacilor
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

Adisan

culi

Totul e planificat, pus in practica, structurat, ingrijit, si intretinut. Super! Bravo UMB!