Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

4 Members and 52 Guests are viewing this topic.

PlayStation

Deci DN15J se va numi drumul de legatura

Dragos_R

Pentium10, multumim, relevante pozele. Foarte ingrijit lucreaza STRABAG, inca o bila alba, pe langa altele pe care le are deja, este de apreciat.
Asteptam cu nerabdare sa-i vedem pe proiecte noi ( din care unul extrem de asteptat/dorit de multi dintre noi ... )
Pana una alta, sa ne bucuram de ce aduce Mosul mai mic ( un proiect mai mic, dar tare fain )  :cheers: !

bacovia

Farmacie. O placere sa vezi astfel de santiere.

rocklee

asa arata un constructor serios  :lol:....mobilizare maxima si in ultima  zi de santier ... :)
parerea mea ... 8) multumim STRABAG  :cheers:

MULTUMIM lui PENTIUM 10 ...SI LUI ARNOLD pentru fimari si fotoreportaje ...

pentium10

rulez un spectacol "cinematografic" pe facebook de 24 de ore despre #AutostradaA3 lotul #Strabag Targu Mures - Ungheni.
Veti avea ocazia sa vedeti fotoreportaje, selfieuri, filmari din drona, dashcam, si declaratii politice.

episodul 3, este pentru cei mici, sau copilul din noi: o colectie de utilaje de pe lotul Strabag

postariile sunt aici: https://www.facebook.com/marton.kodok/posts/10221518306331999
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

RaduG

Abonat. Frumoase pozele, felicitări!

marinul

andrei.obreja

Frumos videoclipul. La 2:34 se sting o parte dintre lumini, iar la 2:50 se aprind din nou. Sunt cu senzori sau a fost doar un defect?

marinul

cred ca e o problema tehnica si nu cu senzorii, din descrierea de mai jos lipsa traficului doar reduce nivelul de lumina.

"Cu ocazia inaugurarii tronsonului de autostrada A3 care leaga orasul Oradea de Ungaria prin noul punct de trecere a frontierei Bors II va prezentam un scurt timelaps cu evidentierea catorva functii ale iluminatului acestui tronson: controlul iluminatului in functie de lumina ambientala; reducerea nivelului de lumina cand nu exista trafic; iluminarea selectiva a traseelor in functie de trafic."

pentium10

Episodul 4 din spectacolul #AutostradaA3 lotul #Strabag Targu Mures - Ungheni
aduce in PREMIERA #dashcam video directia de mers Ungheni - Targu Mures

De mult am fi putut publica "video on bord", dar avand in vedere ambuteiajele ce se formau la capat de autostrada, la iesirea in nodul Aeroport, gandirea a fost, sa nu publicam dashcam video, ca sa nu dam idei celor care vor sa riste, si sa intre pe santierul autostrazii sa evite autostrada. Cred o decizie corecta, si a meritat sa astaptam pana la final. Pe santier sunt multe pericole, oamenii in primul rand, parintii unor copii, care pot fi pusi la risc inutil, daca se aventureaza cineva pe santier cu mare viteza. Apoi sunt fenomenele meteo, ceata densa, fara marcaj, sau iluminat e imposibil de condus, iar apoi poleiul putea fi o problema, pentru ca pe santier nu se lucra cu utilaj de deszapezire.

https://www.facebook.com/marton.kodok/posts/10221518828665057
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

pentium10

Episodul 5 din spectacolul AutostradaA3 lotul Strabag Targu Mures - Ungheni
aduce fotografiile pentru colectie si presa. Multumim API si Strabag pentru acces.

Ps. Pozele pot fi refolosite la liber