Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 32 Guests are viewing this topic.

TibiV

Super!
:cheers:

Dar asta nu este cumva o filmare pe A0 Sud Lot 3?!...

Ah, acum am vazut... Este de fapt o " Filmare nocturna A3 Nadaselu - Zimbor ".
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

mike_us

Daca informațiile de pe situl CNADR sunt corecte: (3A2 - AVIZARE PROIECT TEHNIC: IULIE 2021, 3B1 - AVIZARE PROIECT TEHNIC: DEC 2021) UMB se afla inca in perioada de proiectare. Probabil ca o fac ca sa mai lungească un pic cele 24 de luni de execuție.
Oricum pentru perioada de proiectare e o groaza de activitate acolo.  :)

danutzu_1069

Pai... proiecteaza direct pe teren...

alin2pas

Termenele de execuție sunt scurte și dacă au posibilitatea juridică, financiară și tehnică să intre în teren, profită de ocazie să facă ceea ce pot face din timp. În acest mod pot observa din timp unele probleme și să ia măsuri din timp, pentru a evita întârzieri precum cea datorată alunecării de la Șoimuș de pe A1 LD4 sau necesitatea unor lucrări de reparație în perioada de garanție ca pe A3 Gilău - Nădășelu.

Vasilem

Am trecut Sambata 04.09.2021, in jurul orei 14:20 pe A3, sensul Nadaselu -> Turda, si la zona alunecarii versantului era prezent UMB, cu destul de multi oameni. Pare ca vor fi ceva ziduri de gabioane.
cam pe aici: http://www.proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html#map=17/46.786/23.415/0

Powered by API/PUM imgur uploader

Cristian 74

Și contribuția mea la filmarea de noapte pe "tarlaua" UMB-ului

dragos_on

Multumesc tuturor celor care ne pun la dispozitie foto / video de pe santiere patriei. Ce pot spune este ca UMB prin desfasurarea de forte, impresioneaza pe orice santier, dar imaginile cu lucrarile pe timpul noptii sunt spectaculoase. Ma gandesc ca in 24 de ore intr-un perimetru se poate modifica mult configuratia santierului (drumuri, zone depozitare). Cred ca sunt putine firme care stiu, pot si vor sa faca ce stiu cel mai bine (sa construiasca). Daca si statul ajuta prin depasirea cat mai repede a unor chestiuni birocratice si cu plata lucrarilor executate corect si in termen, cred ca vom vedea o licarire la capat de tunel. Felicitari UMB.

TibiV

Cristian 74,

super contributie!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

jalemare

Luni, 06.09.2021, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului " Proiectare și execuție pentru finalizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borș, Subsecțiunea 3C1: Suplacu de Barcău - Chiribiș (km 4+200 - km 30+550)".
Ofertantul desemnat câștigător este ASOCIEREA CONSTRUCTII ERBASU (LIDER DE ASOCIERE) – VAHOSTAV – SK A.S., cu preţul de 542.956.612,32  Lei fără TVA.
Durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție ofertată este de 10 ani.
http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/cnair-desemnat-c%C3%A2%C8%99tig%C4%83torul-pentru-proiectarea-%C8%99i-10?fbclid=IwAR1musfnJ8L-uI61tWzt9hoZzJki0QwW29OOyogvqA2sSqMuCkgNHvENNl0

alecu26

Prima autostrada a lui Erbasu si poate pe lotul cu cele mai multe batai si dureri de cap din Romania. 24 de luni...
Poate in sfarsit il vedem gata si de ar fi in 5 ani gata...dar macar sa nu se ajunga la o noua reziliere peste vreo 18 luni.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Feri

Sper sa nu fie probleme si sa se semneze si realizeze lotul ok cu Erbasu.
Este foarte bine sa existe inca un constructor autohton apt de asa ceva si un semn bun pentru participarea lor la alte licitatii.

altr

Sincer, eu am dubii despre capacitatea lui Erbasu privind acest lot de autostrada cat-de-cat complexa. Conform portfoliul lor (https://erbasu.ro/portofoliu) nu prea au lucrari in domeniul drumurilor, in afara de niste asfaltari in Sectorul 1.

dragos76

Probabil s-a mai discutat, dar oare nu au mai mult know how partenerii de asociere?