Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 19 Guests are viewing this topic.

mike_us

Pe situl CNADNR au updatat la 55.5% pentru Târgul Mureș - Ungheni. Cu un pic de noroc e gata anul asta.

keeda

Salutare, marti dimineata (~ ora 9.00) am trecut pe langa organizarea de santier Straco, functiona statia de asfalt  :shocking: iesea fum, pe bune  :o :)  miercuri, la intoarcere, in jurul orei 15.00, era liniste. Stie cineva ce se intampla?

pentium10

La Strabag nu trebuie cu noroc, stau bine, chiar pot devansa termenul de 1 decembrie care a mai fost mentionat.
Totul depinde sa gate relocariile din capatul lotului. Inca sunt zeci de conducte noi care trebuie bagate.

Din cate stiu Straco are contracte de plombari si lucreaza pe nu stiu ce drum din apropriere.
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

voyageros

ei fac asfaltarile prin zona Campia si Turda (Campia stiu sigur) ca mai toata zona asta e in reconstructie a drumurilor

hvm

^
S-a mai auzit ceva de Biharia-Chiribis? Daca proiectul e depus, o sa se si aprobe? Sau e cu diferente si maine se da semnalul sa incepem sa tragem de pisica sa o rupem si pe asta? (desi nu mai cred ca se mai rupe pisica asa de usor).
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

mike_us

Selina trebuia sa refacă proiectul până la azi (18 iunie 2021). Știe cineva daca s-a întâmplat ori se merge spre reziliere?

hvm

^
Pai era un post pe pagina precedenta in care Beni preciza ca l-au xepus pe 4 iunie. dar nu am vazut nici o confirmare oficiala.  Telenovela continua
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

marinul

"Depozitul" de grinzi de la Chiribis

Teo

Astazi dupa-masa era desfasurare de forte pe Nadaselu-Mihaiesti.
Foreze, piloni forati, terasamente care se ridica, etc.

mike_us

Un lot greu o sa fie interesant la ce procent reușește UMB sa ajungă pina la sfârșitul anului.

gothicus

N arata rau grinzile... calitate! :p
Siebenburgen, schones Land!

marinul

Nu stiu daca esti ironic sau nu, dar da nu arata rau dupa 10 ani de stat la soare

paullie

Sper ca UMB sa nu descopere ca grinzile trebuie sa stea 10 ani la fezandat.  :lol:

bodeavictor13

O scurta prezentare a situatiilor de pe fiecare lot facuta de domnul Drula