Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 16 Guests are viewing this topic.

Tudor99

Arnold Debreczeni YouTube
120521

RaduG

Fain filmul, mulțumesc. Sunt curios cum vor monta grinzile care vin sub LEA. Vor scoate temporar cablurile pe durata ridicării? Any ideas?

Sagitarius

stangabriel

E prima oara cand vad in timpul santierului compactarea debleului. Arata bine, probabil ca o sa fie mai rezistent la ploi, depinde si de compozitia solului din  zona.

Powered by API/PUM imgur uploader

Multumim tuturor pentru imaginile si vestile de pe teren.

keeda

Salut, am dat azi o fuga cu juniorul pana la Ungheni, sa vedem cum sta treaba dupa ploile de ieri. Forfota mare, din cate am vazut se ricidau ultimele grinzi la podul peste Niraj. Scuze pentru calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul.

In asteptarea grinzii  :)

Dancing Volvos

Directia opusa

Am coborat de pe deal

Ma bucura optimismul proiectantului, dar sincer nu cred ca sunt sanse reale sa mai vedem vreodata mocanita...

Powered by API/PUM imgur uploader

ciprebbe

Oamenii au banii in conturi la CEC, expoprierile sunt finalizate si platite. Ca nu sunt in regula cu actele e alta poveste, sa mearga la primarie si sa isi felicite edilii.
Edit: Umbrarescu nu e in nici o poza si nu a fost la nici o vizita. Bravo lui, isi vede de treaba.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

mmv1

Umbrarescu apare in clip dupa minutul 2,15 https://www.facebook.com/337159212964962/videos/1125014654634566

danutzu_1069

Asta cu "vizita de lucru" m-a dat pe spate... Vizita cui? Ministrul de interne? Ce treaba are el cu autostrazile. Ministrul agriculturii? Ce treaba are el cu autostrazile? Presedintele camerei deputatilor? Ce treaba are el cu autostrazile?
Dar cei care au treaba cu autostrazile, unde sunt? De ce nu i-au "convocat" (Ministrul transporturilor si seful CNAIR)?
Asta este si motiv ptr care Umbrarescu nu " se baga in seama" cu ei si sta cuminte..
In alta ordine de idei, se stie cum se va reconfigura nodul de la Zimbor ca sa pastreze arheologia?

paulmare

De lotul Trameco/Selina - nu au mai auzit pasarelele nimic ? au revizuit proiectul tehnic - sau care era ultimul lucru de care se impiedicasera ?
Trebuia sa fie aceeasi mobilizare ca la bucata de la granita, e teren plat si curat si nu au cine stie ce lucrari de arta 

ciprebbe

Nu iasa la bani. Au o problema pe 1km si ceva cu terenul care necesita consolidare serioasa, mai ceva ca la Stejeris pe A10.
Se adeveresc vorbele celor de la Strabag ca nu il pot face in suma licitata.
PT-ul cu care vin sare mult de suma licitata iar daca ar fi avut intentie serioasa pentru executie ii vedeam la decoperta si la amenajare drum tehnologic cum e la UMB.
Licitatie pe O600 cu riscuri la constructor dar se dovedeste ca exista diferente mari intre SF licitatie si situatia din teren.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

ddfab

^ si atunci la ce pisici s-au mai bagat in seama? de ce nu pleaca ? ne mai tin vreo doi ani, ca sa o luam din nou de la capat atunci?

adiarc

asa le trebuie daca-s berbeci si se bat in instanta pe proiecte subevaluate ( la ei in curte unde le-au putut verifica si rasverifica )...cnair sa se miste glont dupa ce expira per de proiectare
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

dr4qul4

Adica Selina nu stia ce fel de teren (si implicit consolidari) gaseste in judetul Bihor?  :gaah:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist