Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

adyneamtu

Vizita pe teren A3 Comarnic-Brasov.
In linkuri sunt zonele de pe Harta Proiectelor despre care se vorbeste in video. Dati pe satelit si bifati Proiecte Propuse
Min 0:05  Zona Valea Largă/Sinaia Sud
Min 1:05  Zona Valea Rea/Sinaia
Min 2:20 Probabil vorbesc de nodul rutier Sinaia Nord. Nu sunt sigur.
Min 2:40 Se aflau pe Strada Traian Vuia/Busteni
Min 3:35 Zona Valea Fetei/Busteni Nord
Min 4:40 Zona Vest Azuga
Min 5:55 Intersectie DN1-DN73A
Min 7:15 Zona Pârâul Rece Au filmat de langa Hotel Piatra Craiului spre Mănăstire

pasadia

Am o senzatie foarte puternica care imi spune ca baietii astia vor face tot posibilul pentru a scapa de tuneluri (cel putin in zona Predeal / Paraul Rece nu au mentionat cuvantul deloc). Iar la Azuga prea insista pe lipsa lucrarilor de arta - oare vor sa ajunga pana la Mediu ca sa afle ca ar trebui sa prevada niste ecoducte (asta daca nu cauti intentionat cateva zone in care sa faci tuneluri scurte, de cateva sute de metri)?

danpandrea

VEȘTI BUNE DIN ȘEDINȚA DE GUVERN PENTRU AUTOSTRADA TRANSILVANIA

Astăzi, în ședința Executivului am adoptat hotărârea pentru ultimele exproprieri de culoar necesar în județul Sălaj pentru Autostrada Transilvania.
E vorba de sectorul dintre Nușfalău și Suplacu de Barcău (lung de 13,5 km, în valoare de 384 milioane de lei). Antreprenorul a depus deja proiectul pentru autorizarea lucrărilor, iar în următoarele săptămâni vom emite autorizația de construire și vor începe lucrările (18 luni - termen de execuție).

Și pe alte sectoare ale acestei autostrăzi, dintre Cluj și Oradea, sunt vești bune. Spre exemplu, pe Nădășelu-Mihăiești, în capătul dinspre Cluj, unde se lucrează intens, din această primăvară.
Celelalte sectoare sunt fie cu contracte semnate, aproape de debutul lucrărilor, fie în licitație.

Mult prea mulți ani Autostrada Transilvania s-a construit doar pe hârtie. Acum o transformăm în realitate!

Cătălin Drulă, Facebook

survola

Când aud termene de 18 luni, dar știu că la alții durează 6 ani...  :troll:

Ionut

Aici un constructor serios poate finaliza în 18 luni... 13 km foarte ușori...

Seraphymus

Conform datelor de pe SEAP azi e data limita pentrh evaluarea tehnica si financiara pe lotul suplac - chiribis... poate avem noroc si nu se prelungește...

FMFM

Lotul Surplacu-Chiribis are data limita de evaluare azi, oare se prelungeste sau...?

razvan96

Evident, din moment ce nici evaluarea tehnica nu e finalizată.

StefanCelMare

@survola
De turci nu știu ce să zic, dar lotul devine muzeu fără prelungirea Suplacu - Chiribiș.
Sper sincer să nu avem suprize de gen turcii termină la timp și pe continuare (inclusiv după Chiribiș) să stăm tot în așteptare.
Parcă sunt blestemate loturile Suplacu - Chiribiș - Biharia, deși e zonă de câmpie, și mult din ce a fost greu s-a terminat, cumva nici acum nu avem un orizont clar de timp în care ele se vor termina. Tot incertitudini plutesc.

Seraphymus

Pe site-ul cnair-ului, conform calendarului acestui lot suplac - chiribis, daca nu exista contestatii, contractul ar trebui semnat in 10.06.2021... deci mna cumva vara asta sigur se semneaza, si sa speram ca atat intuitia constructorului cat si insistentele CNAIR si MT sa focalizeze munca antreprenorului pe cele doua noduri de pe lot, cel de la chiribis si cel de la suplac, pentru a se putea descarca traficul de pe loturile vecine

ciprebbe

Site-ul si calendarul Cnair nu sunt niste repere fezabile. Realitatea intotdeauna a fost alta.
Va fi mare minune daca se va semna ceva pana la finalul anului.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

kumar

Se mai aude ceva de ordinul de incepere a lucrarilor pentru Selina?

ciprebbe

Ordinul se poate da imediat dupa ce vin cu un PT realistic. Contractul fiind pe O600 cu toate riscurile la constructor.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Seraphymus

Am vaga impresie ca Beni asteapta sa castige licitatia cu Drum Asfalt pe chiribis - suplac si de acolo sa isi mai rezolve din problemele de pe Chiribis - biharia

naivu

E normal să-și dorească și lotul de alături, probabil are și șanse să-l castige, dar ăsta nu e un motiv să nu se apuce de lucru pe Chiribis-Biharia. Și dacă câștigă SuChi și dacă nu, tot aceleasi obligatii contractuale are pe ChiBi!