Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 34 Guests are viewing this topic.

Cristian 74

La întoarcere, am oprit la capătul lotului, la Zimbor. Tot traseul am văzut schițat drumul tehnologic, cred, care urmărește traseul autostrăzii. La Zimbor era o zonă decopertată lângă drumul european. Am putut ridica drona puțin, cu toate că mai erau rafale de vânt, pozând traseul înspre Sutor (satul care se vede în imagini) și mai departe. A meritat experiența, cu toate că am rămas împotmolit cu mașina, reușind să o scot într-un târziu cu ajutorul unor băieți amabili care s-au făcut până peste cap cu noroi ca să mă ajute. Asta ca să nu uit ieșirea! :D

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

horatiu.cosma

danutzu_1069

Multumim pentru informatii si imagini....
Jos palaria.... utilaje si masini noi, in loc sa duca profitul in alta parte......
Uite asa merge economia...
Pacat ca este cam singurul pe constructii....

mariusj

Era frumos, daca erau produse in Romania, era perfect, dar din pacate ce e romanesc e rau!

dargauda

Cristian 74 multumim de pozele superbe,si de viitorele videouri,iar UMB-lui spor la treaba  :)

dorum

@mariusj Pai, din pacate, nu e rau ci lipseste cu desavarsire... :(
Ce utilaje fabricate in RO voiai sa cumpere Umbrarescu?
Da-i o idee, ca e nationalist. Poate, poate...

Ionut

dorum

djchris

De ar arata toate santierele asa  8) 8) 8)
Super fain ai prins momentul :D

adyneamtu

Sunt putini constructori in lume care sa aduca la startul lucrarilor peste 100 de utilaje proprii, ba pe deasupra si noi noute(1-2 ani), avand in plus si alte santiere pe care deja lucreaza.
:gj: UMB și spor la treabă!

klacsma

Utilaje da, dar de unde-si gaseste atata forta de munca ?
Angajeaza oare local pentru atatea santiere ?

adiarc

se gaseste...daca plătești cat trebuie si ii respecti pe acei oameni...se gaseste...local si extra
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Duta C

Multumiri colegilor care au postat imagini!
UMB IMPRESIONANT,FARA CUVINTE,UMBRARESCU ar trebui sa fie PRIMINISTRU VREO 20 DE ANI pe putin.....eu unul ramin fara cuvinte intr-o lume asa de stramba si cu cuvinte si fapte usoare de seriozitatea acestui UMB!
BRAVO  DOMNUL UMBRARESCU!!!
:p :p :p :p

dorum

Daca ar fi PM, ar inchide business-ul din constructii... Asa ca lasa-l acolo unde e si ENJOY :)

MihaiD

Constat că UMB primește mai multe aprecieri pentru fotografii în care îi stau utilajele decât mulți alții pentru filmări în care ar ,,lucra" utilajele.  :)