Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 32 Guests are viewing this topic.

RaduG

Un clip retrospectiv de la CNAIR cu etapele construcției lotului Râșnov Cristian:

mirceaeliade

fimarea asta prin faptul ca vine de la CNAIR e fantastica! o poate da la urmatorri contractanti si sa le zica "asa vrem sa va vedem muncind".  plus ca arata un grad inalt de profesionalism daca au fost in stare sa puna videoul asta.  in alta ordine de idei, de notat ca la 8 luni de la turnarea primului strat de asfalt s-a dat drumul la autostrada.  asta imi da sperante ca pe DX12 la un an de la primul strat de asfalt sa se dea in circulatie - tarziu vara 2021 :D

pasadia

Și în clipa se zice in mod clar că primele porțiuni cu asfalt au fost în octombrie 2012, deci cu 14 luni înainte de inaugurare.
Bine atunci aveau nevoie de asfalt căci era campania prezidențială in toi, dar asta e alta discuție.

naivu

Probabil octombrie 2019 :), altfel pertinenta observatia.

ludus

T. Luduș

voicul

Curbele alea de 90 de grade probabil vor putea fi abordate cu 90 - 100, dar totusi de ce nu au traseul (mai) drept?
E ca la autostrazi: sa ai curbe ca sa ai soferii alterti?

mugman

Cum se va face legatura cu str. Gheorghe Doja, prin giratoriu sau prin semafor?

adyneamtu

^Giratoriu cu bretele viraj dreapta.

Quote from: Ionut on August 13, 2017, 08:52:06 AM
PLANURI DE SITUATIE
PORTIUNEA DE DRUM DE LEGATURA - A3-CONEXIUNE CU DN15 LA METRO (si conexiune de perspectiva cu Centura Targu Mures)

imagine la dimensiune completa

imagine la dimensiune completa

mugman

Multumesc @adyneamtu!
Vor fi foarte aproape giratoriul nou, giratoriul de la Promenada si intersecţia cu semafor (nefuncţional, ce-i drept) de la Metro. Probabil 250 m. Mă bucură însă că au prevăzut spaţiu pentru rampe în giratoriu în vederea conectării cu viitoarea centură nord a oraşului. 

ivladbogdan

Deobicei nu agreez sensurile giratorii, dar aici cred ca e cea mai buna solutie.
Daca faceau cu semafor era coada pe Doja pana la gara in weekend.  :lol:
Cand ma gandesc acuma ca am fi putut circula intr-o ora de la Metro MS pana la Gilau...
Helau, CNAIR, mai facem si noi ceva cu Straco?!

horatiu.cosma

Foarte rapid s-au mișcat cu relocarea rețelelor de înaltă tensiune, practic mai e o singură relocare rămasă în urmă la capătul proiectului de la Tg. Mureș, dar deja e stâlpul asamblat și pregătit de ridicare, deci nici acolo nu mai durează mult până e gata treaba. Umpluturile au mers brici, au deja asfalt pe suprafețe întinse, punctul critic al tronsonului pare să fie structura peste Niraj, dar nu e o lucrare mare, ar putea fi gata în vară.

bacovia

Deci STRABAG termina in 2021. Nice!

Ionut

Nu vad de ce nu ar termina în 2021. Poate chiar prin august.

tom_sawyer

De STRACO mai știți ceva? Dă semne că plătește subcontractorii sau că s-a schimbat ceva în urma acelui acord cu bancile creditoare?

dragosm

^ Straco a emis vineri (18.12) o factură de 5.1 mil, ar fi frumos să meargă spre subcontractori, o să știm în următoarele zile.