Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 24 Guests are viewing this topic.

rocklee

Vam spus ca la ora19 este deschiderea
Ma asteapta sa ajung si eu.... :lol:

RaduG

FB Ovidiu Marian Barbier

,,Am promis, am finalizat!
Astazi, in prezența domnului ministru Lucian Bode, al prefectului si președintelui consiliului județean Brasov, a primarilor din Râșnov si Cristian, a avut loc recepția primului tronson din autostrada A3 Ploiesti-Brasov în lungime totala (incluzând drumul de legatura la 4 benzi), de 10km.
Este o alta promisiune onorată, care duce ,,bilanțul" acestui an la aproximativ 90 de kilometri dati in trafic.
A fost un an foarte bun pentru CNAIR si startul pentru adevărata ,,revoluție" in dezvoltarea rapida a infrastructurii României!
Mulțumirile nostre se duc către domnul ministru Lucian Bode, către zecile de firme de execuție, proiectare, consultanta, dar și în mod special către toți colegii noștri care au sprijinit prin efortul lor proiectele!
Pentru ca #acumsepoate, veți vedea ca aceste deschideri nu reprezintă decât startul!!"

https://www.facebook.com/barbierovidiu/posts/3503045986397519

Bachus01

Ce este facut este bun facut  :p , în plus de asta avem un constructor roman care sa descurcat foarte bine chiar dacă nu a fost foarte mediatizat . Speram sa castige si alte licitații.  Cat despre declarația ministrului , iar prinde bine un comunicat de presă sau cineva care sa ii închidă gura referitor la Brașov- Făgăraș si unde se va face joncțiunea A1/A13

RaduG

Declarații oficiale la deschiderea traficului pe lotul Râșnov - Cristian, A3. FB CNAIR:

https://fb.watch/2rgT1n7Uk0/

Edit: și live de la deschiderea circulației: https://fb.watch/2rhFhPL_Hf/

nctind

Se circula deja pe Rasnov Cristian

madsnowman

Rocklee, tu erai dupa masina de politie? :D

pasadia

Acel moment în care filmezi o deschidere de "autostrada" având un sens giratoriu că erou principal.

Îmi amintesc când au deschis lotul 1 din centura Brașov (5 ani in urma). Aceeași ceata deasa, dar macar atunci au deschis vreo 12 km de drum cu 2 benzi pe sens și FARA intersecții la nivel (intre DJ 103 și str. Plugarilor). Comparativ centura Brașov e mai "autostrada" decât centura Râșnov - Cristian deschisă azi.

Bachus01

Ar trebuii numerotate și giratoriile , A3 Rotunda 1 , A3 Rotundă 2

dargauda

pasadia

De fapt sunt filmati doar primii 700 de metri din partea sudica. Dar emblemtic trebuie sa fie imaginea din primele 2 secunde cu cele 2 giratorii construite in ultimele 12 luni, unul de Azvi pe proiectul de modernizare DN73, celalalt acum pe proiectul A3. Mi se pare semnificativ faptul ca nu au putut sa le coreleze- puteasa fi construit bretele spre primul sens giratoriu (ca parte din viitorul nod) si nu il mai construiau pe al doilea.

Bitzler

Desi tronsonul acesta are doar 9.8 km in perioada orelor de varf scurteaza durata de deplasare cu aproximativ 30-40 min, intr-o zi fara trafic turistic. Practic, intre 16:30-18:30 e o coada continua intre intrarea in Cristian si iesirea din Rasnov. Totodata, pentru traficul care se deplaseaza dinspre Bucuresti spre vestul Brasovului, respectiv Ghimbav si Coldlea, este o alternativa mai rapida.

In perioada vacantei de iarna, avantajul poate fi chiar mai mare.

Personal, am stat si 3 ore la intrare in Brasov (intre Predeal si Brasov ca sa fiu mai exact) pe DN 1 din cauza traficului, accidentelor, etc. asa ca orice alternativa este binevenita.

JohannDB

"Ocolitoarea Râșnov-Cristian"....... Da este una din ciudățeniile rutiere; două girații la cca 150m una de alta.... Ieri după-amiază venind peste Bran, am ajuns la aceste girații, aflate în plină efervescență de amenajare !  :dance:
      Le-a fost frică să proiecteze mai mult, cu câțiva kilometrii, pentru a lega ciotul de "ocolitoare" de DN1, undeva în zona Codlea, de unde s-ar fi dus "în treaba ei", cu toate legăturile posibile.
      Să reiau, venind dinspre Câmpulung Muscel spre Râșnov se puteau vedea cele de mai jos :

..........................postez pozele "la vară"...... Văd că "încărcătorul merge mult și bine, în gol; de 15 minute , nimic, nimic......

JohannDB

Reiau subiectul......."Ocolitoarea Râșnov-Cristian".......A3BV  Da, este una din ciudățeniile rutiere; două girații la cca 150m una de alta.... Ieri după-amiază venind peste Bran, am ajuns la aceste girații, aflate în plină efervescență de amenajare !  :dance:
      Le-a fost frică să proiecteze mai mult, cu câțiva kilometrii, pentru a lega ciotul de "ocolitoare" de DN1, undeva în zona Codlea, de unde s-ar fi dus "în treaba ei", cu toate legăturile posibile.
      Să reiau, venind dinspre Câmpulung Muscel spre Râșnov se puteau vedea cele de mai jos :