Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 29 Guests are viewing this topic.

pentium10

Am scos doua capturi cu lucrariile,
se vad ca au inaintat cu structurile din zona paraului Niraj

si se asteapta sa fie finalizata mutarea de utilitati pentru a permite realizarea inca 2 structuri lipsa
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

pelan87

Astazi a fost platita factura de 9,77 mil. lei emisa de Straco la inceputul lunii.
Sa speram ca pana vine iarna vedem si ceva negru pe lotul lor (in afara de nodul Chetani, desigur).

Ionut

Negru, sigur că da! Negri suntem noi. De supărare.

horatiu.cosma

Cred că pe lotul lor e cam alb acuma.

SB76UFO

Pe lotul Iernut-Chetani , Astaldi au terminat? Vreo filmare cu lucrarea, cand o sa fie gata?
"Prostia este eternă și invincibilă"

florin74

Se mai lucreaza in exteriorul corpului autostrazii... Drum de acces, refacere terenuri, si alte maruntisuri din astea

alecu26

Am vazut inclusiv completari si refaceri la unele santuri de garda si racordarea lor la sistemele de curgere principale.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

christyan

de ce oare Search nu a participat la licitația pentru revizuire sf pentru Co Bra?!  Imi dau seama ca Vinci are drept de proprietate pe sf ul lor, dar cred ca puteau sa-l cosmetizare si sa- l dea si la Cnair.

horatiu.cosma

În caz că nu a zis altcineva, vineri s-au plătit cei 10 milioane la Straco.

TibiV

La Straco este asa o zapaceala ca nu mai inteleg nimic.

Cele 10 milioane par sa nu prea ajunga...

Quote from: ciprebbe on October 26, 2020, 11:44:42 AM
Asadar Marcotim are de incasat de la Straco peste 12 000 000 scadenti plus inca o luna de lucrari.

Sau de la postarea lui Cip s-a mai platit si alta factura?
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

voicul

Sigur nu ajung, daca cand vad subcontractorii ca primesc "niste" bani, probabil mai baga (de la ei) o fisa si mai merge jucaria un timp.

adiarc

^^ pai s-a mai zis...nu are cine sa emita facturie la Straco...e tare greu sa iei cativa oameni buni pe 4000-5000 lei pe luna sa poti factura milioane sau zeci de mil
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

panzer

Tu tzi-ai lasa job-ul actual sa te duci la Staco?
Poate vreun contract cu o firma existenta (evenutal din firmele de Project Management) sa le "imprumute" cativa oameni ai lor pentru cateva luni.

paulmare

Cetatean

Offtopic.
Ai nevoie de mai mulți oameni (1 topo, 1-2 calitate, 1 cantitati, 1-2 laborator) pe minim 7000-8000 lei plus cazare, mașina etc.
E o munca semititanica sa reconstruiește din acte ce s-a lucrat o jumate de an.
Nu e ușor sa faci o situație de lucrări.

Și da, nimeni nu mai vrea la ei. Pentru ca pana anul trecut au avut oameni, dar plătiți la câteva luni, s-a dus renumele.
4000-5000 ia un șef de echipa.