Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

4 Members and 29 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

@yetiman, uiti faptul ca acele grinzi nu vor fi lipite una de cealalta si trebuiesc puse predale. Nu poti face asta peste trafic..... Nu iti da voie politia....
La curba Oiejdea, pe A10 de ce au mai deviat traficul? Este aceiasi situatie....

Dominik

You're in Steelers Country

rota

Video CNAIR "Finalizarea nodului rutier de la Chețani, a fost posibilă și cu o mobilizare exemplară a două firme, Marcotim Impex - care a efectuat lucrările de terasamente și Baxcom SRL - care a efectuat lucrările la structuri."

naivu

Nu vreau sa diminuez meritul Baxcom, dar ce lucrari la structuri a facut in ultimele doua luni in nodul Chetani? Toata admiratia mea pt ce au facut pe restul lotului :)

RaduG

Frumos spus. Felicitări constructorilor! Felicitări și CNAIR-ului, care a avut curaj și și-a asumat niște riscuri.

yetiman

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

neobluenet

Pentru finalizarea nodului se poate devia pe DN pana la Iernut sensul spre Tg. Mures (cel care trece pe sub respectivul pasaj). Avand in vedere ca pe A1 s-a deviat pentru 24 de ore pe DN si nu a fost un capat de tara, aici pot devia un sens pentru o saptamana si nu va fi mare problema.

naivu

Daca deviaza pentru 24h/1saptamana inainte sa uite soferii cum era pana sa dea drumul la Iernut-Chetani, chiar n-o sa protesteze nimeni  :D :D :D

ivladbogdan

Mai au cam 2 luni+- de vreme ok incepand din acest moment care vor fi decisive in legatura cu anul deschiderii. Daca se mentine ritmul din ultimele luni si intra si Straco cu niste asfalt macar pe anumite portiuni si reusesc sa miste ceva si la podul peste Aries, atunci putem sa incepem sa visam pentru 2021. Daca nu, probabil va fi 2022.
Cheia este acum la CNAIR, sa plateasca cat de repede tot ce factureaza Straco.
Directia in care se indreapta lucrurile ne da sperante!

Sagitarius

Pana la urma a fost platita acea factura de 10 mil de la Straco?

Quest

^ -8 (rota)
BRAVO Marcotim & Baxcom !!
Common sense will get you far !

horatiu.cosma

Nu știu despre ce factură de 10 milioane la Straco vorbiți. Deocamdată pe rol există una de 6 milioane și ceva neplătită.

TibiV

Quote from: pelan87 on September 15, 2020, 10:29:32 AM
In alta ordine de idei, a emis Straco o factura de 6,5 mil. lei.

(Factura de 6, factura de 10 - ce mai conteaza ?! ;) Este doar cateva milioane - ca E sub 50....  ;) )
(Am cautat ca nebunu' factura de 10, pana mi-am dat seama ca ma chinui degeaba...)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

miszlik

Este cineva din Iernut sau Ludus? Cum s-a schimbat traficul in oras dupa deschidere?

ciprebbe

S-au inverzit ambele orase :). Am trecut aseara pe A, foarte mare traficul pe ea iar DN-ul era gol :).
Parcarea, sens spre TgMures, care vineri era inchisa la inaugurare s-a deschis. DRDP-ul era in zona Iernut si inspectau ceva in zona gardurilor.
Straco trebuie sa emita rapid inca o factura mai substantiala pentru lucrarile de la nod. Momentan au doar 30% facturati din lucrari.
Se poarta discutii cu Maeg pentru a debloca grinzile metalice sa poata fi sudate , ridicate si decontate.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe