Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 25 Guests are viewing this topic.

tonică

Stați cumpătați și relaxați, omul ca toate ființele trecute prin funcția lui a zis, n-a dat cu parul. Căci asa e tradiția și ritualul, când e vb despre perioada preelectorala se zice. Orice! 😄 În plus se discuta despre Sf-uri, deja și fiu'miu de 10 ani când aude de acest termen râde cu subînțeles la mine, nu cred sa mai fie în tara asta cineva care sa dea importanta acestui termen și sa nu știe ca inițialele vin mai degrabă de la "simularea facerii", ori din jargonicul "s-o frecam", decât de la ceva care sa aibă legătură cu concretul.
Pe aia cu licitația pt Comarnic însă o consider o veste buna, dacă va fi și confirmata de vreo vrabiutza, rândunica, pescăruș sau ce înaripat o mai fi infiltrata pe acolo căci fix septembrie ala dat asa, din buzunar pare tot ceva stropit cu iz electoral.

JohannDB

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:...Nu știu (poate știu) de ce mă duce gândul la "Titanic Vals" cu Grigore Vasiliu ...(Birlic), unde are discursul cu ...."nu mă votați" !!! Doamne ce..."Off Top" !!
  @tonică, de la mine o bere și +1
Ne dă "na-na " Ionuț cu joarda.... Om supraviețui, cumva !!

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

ivladbogdan

Bunicele avansul si mobilizarea dar nu le-a iesit nici aici cu "deschidem in 2020".

In alta ordine de idei, aseara pe la ora 20 am mers spre Cluj de la Targu Mures si desi stiam de sambata de la pranz ca sunt cozi, am mers special tot pe A3 sa vad daca au terminat de asfaltat la Lidl. Raspunsul este NU. Si se circula iarasi prin mijlocul sensului giratoriu prin gropi, dupa ce sambata am vazut ca permiteau trecerea prin jumatate de sens.
Am stat 30 minute pe ceas opriti pentru tren + circulat pe o banda mai apoi.
Va pun si doua poze, destul de jalnice de data asta, telefonul meu s-a hotarat sa focalizeze pe picaturile de pe parbriz, dar ideea se vede. Parca fac totul din adins numai sa nu deblocheze odata situatia asta penibila.

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

tonică

mulţam de efort si pentru rezultat, cip!
Am si eu 3 mici dileme: la secunda 21 acela este doar un drum pentru groapa de imprumut, nu? Nu necesita pasaj, banuiesc!? Apoi, la primul pasaj unde dealtfel si ridicau grinzi, ce fel de grinda pun deasupra dn-ului? Este tablier? La intersectia cu 73b, la Cristian, nu trebuia sa fie un giratoriu? Probabil dupa rau, dar nu am vazut nimic schitat....

medicul de garda

Ma amuza maxim la minutul 4:15, se vede ca groapa aceea de imprumut se afla pe viitorul aliniamentul al autostrazii spre Codlea  :lol:. Deci peste xx ani, vor trebui sa o umple la loc, cu balast din alta groapa de imprumut. Sau poate fac viaduct, cine stie...  :p
Trust me, I'm an east-european doctor!

mike_85

E ciudata situația. Campania electorala e in câteva luni, Iernut - Chețani este probabil singurul lot care se mai poate deschide anul asta, lotul e aproape gata in afara de nodul de la Chețani. După mine logic ar fi ca Astaldi sa facă toate eforturile sa fie gata in 1-2 luni.

voicul

Ai uitat de lotul de la Oradea.
Astaldi nu s-a retras din santier. Lucreaza, dar mult mai slab fata de ce ne-a obisnuit, intr-un ritm care finalizeaza santierul tocmai inainte de alegeri.
E si asta un efort: sa termini cand trebuie.  8)

Levente

În presa maghiară apare august 17. ca dată de deschidere pentru M4 între Berettyóújfalu și graniță.
Oare se deschid și cei 5 km dintre graniță și Biharia? Are cineva informații?

voicul

Ungurii au nod inainte de granita, deci ei pot sa deschida A si fara noi.

ciprebbe

Asa repede nu  vor deschide lotul Selina desi e receptionat. Se sta dupa finalizarea PTF-ului care e pe partea maghiara iar estimarea e ca prin septembrie vor finaliza.
E-republik

ghrt

Dacă au nod înainte de PTF (încă nu se vede pe G Maps) pot să deschidă pe teritoriul lor.
Cont (aproape) inactiv.

ciprebbe

In 4 Septembrie e INAUGURAREA la Bors, data stabilita si cu partea maghiara.
E-republik

florin74

La ora 07.10 azi dimineata era coada in deal la Hadareni, forfota maxima
La ora 11.15, ceva ciudat se intampla

Excavatoarele se retrageau spre zona in care au excavat initial, si camioanele erau grupate.
In rest, se vedea pe aliniament 2-3 masini cu liant, si in zona nodului 3-4 utilaje lucrau
Cred ca s-au terminat banii de motorina la Marcu. Ca alt motiv nu reusesc sa deslusesc.

La Iernut in giratoriu erau o gramada de oameni... Cred ca s-a trezit Astaldi....

alexa_adrian2001

nu ne plac vestile astea Florin
incotro vrea sa mai mearga Marcu? vad ca le plac sa incerce mai multe santiere/zone in tara :)