Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

teoneo

Vedere A3 de la foarte mare distanță. Vremea nu m-a ajutat deloc. A fost innorat și n-am beneficiat de luminozitate bună. Dar pun, totuși, pozele. (A nu se compara cu cele făcute de Levi Bagy)

din alt unghi

Lot Straco. Nod Luduș-Chețani (La Fermă)

Lot Straco (stânga). Lot Astaldi/Max Boegl (dreapta). Bonus: agricultura.

Lot Straco. Pasaj bretea 1 Nod Luduș-Chețani peste E60 (DN15).

teoneo

Pasaj supratraversare A3 peste DN15. În plan puțin mai depărtat e pasajul din poza anterioară.

BONUS:
"Iată vine-un sol de pace c-o năframă-n" vârful capului...
Omu' ăsta, venit de nicăieri, mi-a apărut dintr-o dată în oglinzi și depășit am fost! Pare tânăr, dar avea o vârstă, totuși. Poate am vreme să fac și un video cu momentul umilirii :-D

L.E. - acesta este

Dragos_R

Teoneo, ne bucuram ca ai pus ''totusi'' pozele. Este adevarat ca din punct de vedere luminozitate nu au fost cele mai bune conditii, insa perspectiva, compozitia si altele tradeaza mana si creierul din spatele obiectivului. Faine, multumim! :gj:

pentium10

Un raspuns de la CNAIR pt lotul Straco, ia vedeti primul si ultimul raspuns.

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

marisRO

Info lot Strabag:
- statia de asfalt din zona CIC Ungheni functiona
- erau cateva utilaje la capatul lotului deschis
- se lucra la ingroparea liniei de medie tensiune din zona DJ spre Tarnaveni.

zuma80

Din pacate observ ca si Astaldi a lasat moale activitatea, nu pare lot ce poate fi deschis intr-o luna (august).
Pentru A6!

pest1969

Au si ei probleme cu banii neprimiti de la CNAIR, oare? Sau i-o fi prins Covid-ul si stau la izolare?

rocklee

ultima factura dateaza din 2.7.2020....18,5 mil...ron...sunt platiti la zi ... :o

SILVIUFG

I-o fi rugat CNAIR si MT sa o lase mai moale si sa astepte dupa Chetani sa nu le mai sara-n cap API si presa ca avem lot - muzeu.  :D

adiarc

par sa lucreze si Astaldi f neîngrijit...acele taluzuri spalate si santuri pline  cu pamant...de maine incep iarasi ploile si au avut suuuufffiiicient timp sa faca nevazute efectele ploilor din trecut
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

mike_85

Se vorbea de 15 Iulie pentru începerea lucrărilor pe Târgu Mureș - Ungheni. Știe cineva ceva noutăți despre asta?

rocklee

mike-85....sase posturi mai sus ai raspunsul  >:(

mike_85

Scuze era intre posturi despre alte loturi si cumva nu l-am văzut.

horatiu.cosma

TibiV

Nea Benny / Beny,
jos palaria!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)