Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

gicu

Din sumara mea experienta, de la stadiul asta inca cel putin 3 luni pana la finalizare. Deci probabil undeva intoamna impreuna cu nodul Chetani.

rocklee

sa ma scuze ...fani lul ASALDI ..dar se misca destul de slab si ...ASALDI ...de la vizita mea de acum doua saptamini la nodul IERNUT nu am vazut nici un progres .... doar la cele 4 rosturi de dilatare a viaductului peste calea ferata si autostrada ...:( :(

multumim pentru filmmare .... :gj: :bye:

SeikonDS

Aia am zis si eu , cel putin 3 luni de lucru mai au .

mike_85

Știe cineva ce se mai întâmpla cu licitația 3B5 Nusfalau - Suplacu de Barcau? Pe forum erau ceva discuții ca UMB are șanse mari.

IosuaT

Nu se întinde prea mult UMB DX loturi 2 3 4, A3 13  centira galați
dx galati braila
Are atatia oameni  sa termine totul la timp ?
Prioritatea zero: A1 Sibiu - Pitesti, A0 Centura Bucuresti,  A7 Ploiesti - Bacau - Pascani, A3 Cluj - Oradea ; Importante. A8 Iasi-Targu Mures, A13 Sibiu - Brasov - Bacau; A3 Ploiesti - Brasov; DX 12 Pitesti - Craiova.

voicul

Nu are atatia oameni, dar nici toate contractele expuse de tine nu sunt castigate.
Daca le castiga poate sa (mai) angajeze oameni, dar acel daca este urmat de cand. Ca poate castiga peste 2 ani centura Galati - orice e posibil in RO.

Eu as zice doar ca Astaldi se duce bine in August. Nu cred ca e chiar de 3 luni.
E posibila si o coordonare cu nod-ul Chetani, cam fix inainte de niste alegeri.

ivladbogdan

^^^ Nu au de ce sa se grabeasca acum sa termine totul intr-o luna, cand la Chetani e nevoie de cel putin doua luni de munca daca se mentine ritmul asta extraordinar. Realistic vorbind, 3-4 luni din momentul asta pentru nod Chetani finalizat.
Eu zic ca un 1 noiembrie e realist si rezonabil sa circulam continuu de la Ungheni pana la Chetani, mai ales ca se anunta o vreme ploioasa vara asta.

alinuttt

Pe mine mă deranjează că nu dau drumul în nod, pe noul pasaj. Nu înțeleg de ce nu se concentrează lucrările acolo, se circula pe niște improvizații... Nu văd diferențe în nod față de când am trecut ultima dată pe acolo.

ciprebbe

Deja UMB a luat legatura cu subcontractorii cu care au lucrat la Gilau pentru lotul din Salaj. Nu se pune problema sa nu poata executa si duce la capat un lot.
Le vin basculante noi pe banda rulanta, peste 100 buc comandate. Mai au ceva comenzi de utilaje noi si angajeaza la foc automat pe bani frumosi pe toti cei care vor sa munceasca si le accepta stilul de munca.

Astaldi au coborat turatia dar se munceste. Erau multi muncitori in santier chiar daca nu se vad prea bine pe filmare. Se lucreaza pe km buni la scurgerea apelor, casiuri, tubulaturi, santuri. Uzura de la Iernut pana aproape de Bogata. Parapete cred ca au montat tot ce era pe stoc. Final de august ar trebui sa fie gata dar sunt multe inca de bibilit si mari consumatoare de timp (cam asa e si la Selina la Bors..multe si marunte).
De sus de la 80m nu se mai vad detaliile astea si progresul pare insesizabil dar se munceste bine.
La Iernut sunt obligati sa mute rapid DN-ul ca sa termine terasamentul. Cred ca pana in 15 iulie e mutat.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

ciprebbe

@alinuttt - pana nu rezolva cu rosturile de dilatare nu pot muta. Dupa cum se vede se lucreaza la toate. Parapetele e pus marcajul nu e greu de realizat.
Va fi interesant ce vor face la giratia de la Lidl. Eu as muta un sens(cel spre Iernut) sus pe pasaj ca sa poata fi finalizat giratoriul.
E-republik

danutzu_1069

Mamaaaa, ce ac de par in poarta la depozitul Lidl.....
Mai tare ca ala de la F1, Monte Carlo...
Oare au tinut mortis cei de la Lidl sa nu le strice intrarea (scuarul)???

Dominik

Multumim Cip pt filmare ! Intradevar mai sunt cel putin 2 luni bune de munca la Astaldi, probabil vor termina in 3 luni odata cu nodul de la Chetani, undeva la 1 Octombrie.

Ce se stie de lotul Nusfalau - Suplacu de Barcau   ??? Spunea Ministrul Bode ca anunta castigatorul saptamana asta....sau o lasa pe saptamana viitoare  :lol:
You're in Steelers Country

ciprebbe

E dat la UMB, doar sa vina anuntul :))
E-republik

Dominik

Super, asteptam anuntul oficial !  :)
You're in Steelers Country

Buraddo

Pentru legătură Ungheni -Târgu Mureș credeți că se va putea face in 2 ani? Firma e serioasă, terenul nu e greu, dar am fost in zona și e plin de stâlpi de electricitate, atât de mare tensiune cât și de mică, sunt zeci pe traseul drumului, m-aș mira să nu facă probleme relocările acestora