Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

5 Members and 23 Guests are viewing this topic.

alexV

Poate verifica cineva niste detalii?

1. Straco mai are proiecte: pasajul Domnesti in capitala, respectiv A3 Rasnov  Cristian. Din presa:  contract semnat abia în octombrie 2017 (cu Alpenside, adică Straco în alte haine)

2. Reziliere cu Straco pe A3 Chetani afecteaza celelalte proiecte descrise mai sus, in sensul opririi lucrarilor.

Si daca e adevarat si CNAIR ezita de teama sa nu opreasca avansul pe celelate proiecte, eu tot consider o greseala sa nu rezilieze de indata cu Straco.

ciachi

cu cat vor fi mai mediatizate aiurelie CNAIR cu atat mai bine

nctind

Rasnov - Cristian

Inca o portiune asfaltata azi (GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

Cetatean

@alexV
Straco mai are/avea si DN7a - Petrosani-Obrasia Lotrului si bineinteles ceva la faraonicul DN73 cu Azvi. E posibil sa mai aibe doar o statie de asfalt la Campulung.
Legat de A3 Rasnov, Alpenside se pare ca e "pa picioarele ei' si-au impartit jucariile.

ivladbogdan

@ciachi

Pentru lotul ala degeaba se mediatizeaza, acolo se prefigureaza cel mai mare fail dintre toate santierele recente, la bataie cu tunelurile de pe LD2.
Poate CNAIR sa inainteze ce termene vor, mai devreme de 2024-2025 nicio sansa. Macar sa faca bretelele la Chetani, sa avem si noi macar o bucurie anul asta, sa nu dam in folosinta doar aia 5 km de langa granita, ca am fi penibili. Nu ca nu suntem deja...

In alta ordine de idei, se mai aude ceva, orice, despre posibila semnare cu Strabag la Ungheni?  :zen:

GDPR

^Contractul cu Straco pentru DN7A e reziliat de anul trecut. La Domnesti de abia se taraie, asa ca cel mai probabil vor sfarsi in faliment.

voicul

Mai au si FDG in B, proiect pe care se pare ca o sa il termine. Poate dupa trimit forte proaspete pe A3  :D

Xenos

Mie mi se pare abracadabrant ce se întâmplă cu celebrul tronson Nădășelu - Mihăiești, adică nimic, zero...în 2009/2010 s-a început cu chiu cu vai tronsonul Gilău - Nădășelu, era aproape gata în campania prezidențială din 2014...apoi a mai durat vreo 3 ani, parcă, ciotul acela lipsă, podul....încă de pe atunci (2014 cel târziu) se vorbea de licitarea următorului lot...pauză...
A3 este o dovadă excelentă pentru ce poate face statul fără fonduri europene: cam 9 km în 10 ani. Trist și penibil.

Europiu

La care, ca să fim fair, trebuie adăugat 20% din restul. Nu că ar arăta mai roz...
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

jaston

De ce nu iese CNAIR cu un comunicat de presa sa ne explice si noua care e situatia ? Pot sau nu pot sa rezilieze? Bretelele ca bretele...dar e ditamai lotul acolo...ce au de cand sa faca..sa astepte pana la Sfantu' Asteapta pana "crapa" Straco?

Si Straco ce are de gand sa faca pe lotul acela? Vrea sa ne chinuie in continuare?
Lasa ba frate lotul in pace , renunta la el. Ia-ti un drum judetean sau comunal si repara-l si lasa-ne sa traim!

alinuttt

Un parlamentar de Mureș a anunțat că se lucrează la prelungirea AC pentru lotul Ungheni-Tîrgu Mureș, iar ordinul de începere al lucrărilor va fi dat în iunie.

horatiu.cosma

Bine că se lucrează la ceva, dacă nu la autostradă  :lol:.

ciprebbe

Legea e clara nu mai poti prelungi o AC daca aceasta a fost deja prelungita. Nu merge cu prelungirea prelungirii. Trebuie incepute lucrari sau alta AC.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

pentium10

din postare imi iese o chestie care parca nu a fost pusa pe forum

QuoteIn 3 martie, au fost comunicate rezultatele procedurii de atribuire și nu au fost formulate alte contestații.
Prin urmare, în prezent Direcția Achiziții întreprinde demersurile de pregătire a contractului de lucrări, în vederea semnării.
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures