Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 26 Guests are viewing this topic.

perded

Am trecut azi pe langa tronsonul Bors-Biharia pe la ora 19.00 si era plin de muncitori pe santier plus o gramada de utilaje, toate lucrau de zor. Se pare ca se misca bine. Bravo lor!

Cristi N

Inca o postare a celor de la Transelectrica despre lucrarile in zona santierului A3 link. Pare ca PR-ul lor chiar isi face treaba, zilnic vin cu update-uri de pe toate santierele.

Transelectrica
8 mins ·
Continuăm relocarea rețelei de înaltă tensiune de pe traseul viitoarei lucrări de infrastructură rutieră Brașov-Târgu Mureș-Cluj-Oradea, secțiunea 2A, cu montarea balizelor de zi, a conductoarelor de protecție și vopsitorii ale stâlpilor. 🏗

Prin acest proiect în valoare de peste un milion de lei se asigură condițiile de coexistență între Linia Electrică Aeriană 220kV Iernut- Câmpia Turzii și viitoarea autostradă Brașov-Târgu Mureș-Cluj-Oradea.

📌Transelectrica are o rețea de transport al energiei electrice cu tensiune de 400/220/110 kV de aproximativ 9.000 km lungime.

#WeLeadthePower

andrei.obreja

Am trecut acum pe DN15 si la Straco am vazut 2 muncitori la nodul Campia Turzii si un  excavator la nod Chetani si din partea Astaldi la nod Iernut se vedea activitate

Hercule

La nod Ludus se lucreaza, mai anemic dar se lucreaza. Am trecut azi pe la ora 15 si erau in miscare 2 basculante si un escavator. Doar doua poze facute din directia Campia Turzii -> Ludus.

Vedere de ansamblu:

Detaliu culeea dinspre nod (sud):

In alta ordine de idei, la supratraversarea Campia Turzii din cele 4 fundatii una (cea dinspre Ludus) e betonata si la cea dinspre Campia lucrau 2 fierar-betonisti la armatura. In rest nici o miscare pe lotul Straco.

Deșteaptă-te române!

neobluenet

Si eu am trecut astazi pe la 13:30 inspre Cluj si lucra doar un singur excavator, celalat era cu capota deschisa. Era de asemenea o singura basculanta la nod, iar pe drum am intalnit inca una pe langa organizarea de santier. Aici erau o gramada de utilaje care asteptau probabil sa fie mai racoare, ca doar nu o sa lucreze pe caldura asta. La capatul de la Campia luni dimineata parca erau mai multi muncitori sau dadeau impresia ca se lucreaza mai cu spor ca erau afara, pentru ca astazi era o camioneta si un nene langa ea care vorbea cu cineva dintr-o "groapa" - probabil culeea nordica.

Daca "partenerul serios" ar plati niste facturi sau s-ar implica proactiv pentru a plati lunar niste facturi, sigur s-ar misca mult mai bine lucrurile.

horatiu.cosma

Am scris ca nu au bani de fier (trebuie platit pe loc) si motorina e pe terminate, dar eu scriu, eu aud.

Ovi

Pe lotul lui Astaldi se lucrează intens. Poate reușesc până la sfârșitul anului să termine.

alecu26

Cred ca in curand va trebuii sa incepem sa scriem si sa anticipam nu cand se termina lucrarile...ci cand se va face receptia. :)
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

voicul

Trist ca trebuie sa iti dau +1, dar asta e RO.

Partea buna e ca la Astaldi am un feeling ca totul o sa fie OK.  :D

raresc

Se poate deschide circulatia pe lotul Astaldi (daca se finalizeaza la sfarsitul anului) sau va fi un nou muzeu?

whitedove

muzeu. nu ai nod in care sa se descarce traficul!!  >:( >:( >:(

voicul

Teoretic Straco termina bretelele de la Chetani si nu va fi muzeu.
Practic ... vedem.

rota

VIDEO de pe Autostrada Transilvania, sectiunea 3C3, Biharia-Bors   VIDEO CNAIR

SergiuSerj

Am trecut astazi in zona nodului Iernut pe la ora 4. Muncitorii inca erau pe teren si se vede progresul la dealul  din dreapta pe unde o sa fie deviat DN-ul.

Atasez si eu niste poze, pacat de claritate pentru ca au fost facute din mers.

Un excavator care inca lucra de zor

Pe aici o sa treaca DN-ul

O alta surpriza a fost faptul ca intre Campia Turzi si Chetani m-am intalnit pe drum cu 7-8 camioane de la Straco.

La nodul Chetani era un excavator care lucra si un camion care probabil atunci a adus un transport + 3-4 persoane care pareau ca inspecteaza situatia.. In rest la Campia erau vreo 5 muncitori, toti la umbra

voicul

La 2.41 in video CNAIR se vede ca ungurii s-au apuat de PTF?

Bravo pentru mobilizare pe acest ciot.